Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurde, mam 25 lat i zupełny brak pomysłu na siebie.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam marzeń ani pragnień. Nie mam żadnych celów. Nie wiem już co robić. Gdzieś to wszystko zagubiłam po drodze tego cholernego życia.;( Chciałabym zacząc żyć jak człowiek, a nie tylko wegetowac z roku na rok.

Gość gość
napisz cos o sobie. skonczylas studia? pracujesz? masz chlopaka? a moze juz męża i dzieci? masz mieszkanie? jakies pasje?

Gość gość
Skonczylam studia, ale obecnie nie pracuje. Mieszkam za granicą. Nie mam dzieci i chlopaka.

Gość gość
Pasje chyba mialam kiedys.

Gość gość
a czemu mieszkasz za granica? moze to jest problemem? z dala od rodziny i bliskich znajomych. moze po powrocie do Polski znalazlabys prace, tym bardziej ze masz studia i zapewne opanowany język kraju, w ktorym przebywasz

Gość gość
póki co zarabiam kasę na seks -kamerkach

Gość gość
Zjazd podszywie. Tak się złożyło, że mieszkam. Nie bardzo chcę wracać do kraju, ale czasami tęsknię-nie powiem, że nie;(. Język kraju dopiero opanowuję, ale czasami brak mi juz motywacji.

Gość gość
jak już co to nie sex kamerach tylko się prostytuuje a to jest różnica szanowny panie

Gość gość
To gdzie mieszaksz? W Anglii i angielski próbujesz opanować? Czy w Niemczech czy gdzie? jaki to język?

Gość gość
a jakie ma to znaczenie gdzie?w niemczech.

Gość Camilla Joan
Chcesz podszkolic swoj angielski i dowiedziec sie wiecej o jezyku a takze o zyciu w Wielkiej Brytanii?Zapraszam na mojego nowego bloga o jezyku angielskim i kulturze brytyjskiej-PO ANGIELSKU http://mylittleworldinuk.blogspot.co.uk