Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malenka789

Czy jestem w ciazy ? Prosze Pilne

Polecane posty

Współżyłam z chłopakiem 16.01.2015 bez prezerwatywy był to mój 6 dzień cyklu czyli 1 dzień po miesiączce jeszcze było rano małe plamienie . Cykle licze od sierpnia 2014 roku i mam sierpien 31 dzien okres , wrzesien 33 okres, październik 34okres , listopad 34 okres ,grudzien 30 dni okres ,styczen 2015 34 dni okres , kochalam sie z chlopakiem 16stycznia bez zabezpieczenia nie doszlo do wystrysku przez nastepne dni kochalismy sie tylko w prezerwatywie zadna nie pekla . Okres powinam w tym miesiacu dostac 12,13 lutego jestem 6 dni przed okresem przez caly czas od 16 stycznia sprawdzalam sluz i byl on nie plodny caly czas bialy i w ogole nie ciagnacy sie 4 dni temu byl taki bialy i ciagnal sie ale nie byl przezroczysty i bylo on tylko taki rano a wieczorem byl znowu nie plodny i do tej pory dzisiaj tez jest nie plodny 3 dni temu bylo mi zimno i mialam dreszcze. nie mam kataru a ni kaszlu ale moje temperatura ciala wczoraj 6.02 wynosila 37.2 pod pacha potem wzielam 2 ibupromy i 1 max grip zmierzylam ja o 22 godzinie i wynosila 36.7 czyli spadla , cialo jest takie lekko roztrzesione nie wiem czy to z nerwow . i wczoraj tez 06.02 zmiezylam piewrszy raz temp. w pochwie ale to byla godzina 18 i wynosila 37.5 dzisiaj rano zmierzylam 0 7:40 na spoczynku nie wstawalam i wynosila 36.7 , cialo 36.8 . Dzisiaj przed chwila miezylam temperatura ciala 37 czyli temerpatura wzrosla czy mam sie czym przejmowac i denerwowac ? Czy poprotsu moj orgaznim broni sie przed grypa czy przeziebieniem ?

Przed chwila zmierzylam i jest temp .ciala 36.8 a w buzi 37.2 , zasychaja mi usta , mam zimne rece , teraz doszly objawy ze mam dreszcze :/ piersi mnie nie bola , jestem oslabiona , przed miesiaczka czesto bolaly mnie piersi. Jeszcze wczoraj wypilam napoj energetuzjacy bo w nocy nie moglam spac wiadomo w szkole bym spala i 2 godziny po wypiciu wlasnie czulam ze zaczynam miec temeperature ;/ co to moze byc mi sie wydaje ze ciaza jest nie mozliwa dlugie cykle , bez wytrysku brak owulacji , nie wiem juz sama ktos doradzi , pomoze?

Gość gość
Jak się ruc/hałaś to zaciążyłaś.Nie ma w życiu tylko przyjemności

o matko... zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, to się dowiesz.

Gość gość
uprawiałaś sex bez zabezpieczenia w dni poprzedzające owulację i jeszcze się głupio pytasz czy zaszłaś w ciąże?