Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy straciłyście dziewictwo? ankieta

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do mojej krótkiej internetowej ankiety ( oczywiście do ankiety proszone są głównie kobiety, które straciły dziewictwo, choć faceci też mogą się wypowiadać, jeżeli zamienią słowo chłopak na dziewczyna): 1. W jakim wieku straciłyście dziewictwo? 2. Ile lat miał chłopak, z którym to zrobiłyście? 3. Czy żałujecie stracenie dziewictwa w tym wieku czy może straciłyście za późno? 4. Jak ten chłopak, z którym to zrobiłyście był przystojny ( od zera do dziesięciu, gdzie pięć to przeciętny facet, a 9 to przystojniejszy niż 90 % facetów)? Możecie go opisać. 5. Kto zaproponował seks ? 6. Jakie cechy charakteru miał ten chłopak? 7. Gdzie to zrobiliście? 8. Czy podobało wam się? 9. Czy użyliście prezerwatywy? 10. Co was łączyło z tym chłopakiem? 11. W jakiej pozycji to zrobiliście? 12. Czy i kiedy to powtórzyliście? 13. Dlaczego to zrobiliście ( np presja społeczeństwa czy/ i napalenie na tego chłopaka)? 14. W jakich okolicznościach to zrobiliście ( np po imprezie, pod wpływem alkoholu)? 15. Czy wasz obecny chłopak(jeżeli go macie) przypomina charakterem tamtego chłopaka? 16. Czy pochwaliłyście się tym czynem z otoczeniem ( np koleżankom, rodzicom, obecnemu chłopakowi)? 17. Co teraz czujecie do tego chłopaka? 18. Czy chłopak nalegał, a może nawet zaczął się do was dobierać i mu się "oddałyście"? Możecie też napisać o tym jak wyglądacie, ile ważycie ( bo według badań, w USA grubaski tracą dziewictwo wcześniej), kim teraz jesteście, jak udane jest wasze życie seksualne. Oczywiście jeżeli któraś/ ktoś nie chce odpowiadać na wszystkie pytania to nie musi. Jeżeli ktoś ma jakieś inne pomysły to może zadawać kolejne pytania, tylko niech je ponumeruje.

Gość gość
Faktycznie, "krótka" ta ankieta.

Gość gość
A niech stracę, trolle będą miały zabawę.... 1. Młodo, jakoś 15 lat 2. 18 3. Nie 4. Dla mnie 10 na 10, wysoki o pięknych oczach 5. On 6. Inteligentny, zabawny, opiekuńczy, trochę złośliwy, pracowity. 7. U niego w domu 8. Nie, bolało :P 9. Tak 10. Związek 11. Nie pamiętam 12. Powtarzamy do dzisiaj 13. Bo byliśmy parą ;) 14. Normalnych, na spokojnie 15. To ten sam chłopak 16. Nie, nie wiem po co chwalić się seksem 17. Kocham go 18. Zaproponował, ale nie naciskał. Nie jestem gruba (BMI 20), wyglądam normalnie. Życie ułożyło się nam fajnie - oboje skończyliśmy dobre studia, zamieszkaliśmy razem, życie seksualne nadal udane. Planujemy w przyszłości ślub, dzieci i dwa psy :)

Gość gość
Na kafeterii same prawiczki i dziewice siedzą :(.

Gość gość
1. 15 lat 2.23 lata 3. nie żałuje, jesteśmy teraz małżeństwem. 4. 9/10 (ciemny blond, niebieskie oczy,176cm,72kg, piękny -nigdy się nie mógł odgonić od dziewczyn :P) 5. Wyszło podczas przytulenia, on zaczął całować,a ja rozbierać. 6. szarmancki,uczuciowy,porywczy, delikatny,romantyczny 7. w domku na wakacjach w Niemczech 8. tak, podobało się, chodz trochę bolało i dużo krwi było. 9.tak 10. związek a dziś małżeństwo :P 11.klasycznej 12. nie pamiętam, ale dobry tydzień po 13.chcieliśmy 14. byliśmy sami, wakacje, upał , potem przytulanki i tak się zaczęło 15. to mąż 16.nie 17. miłość, kocham go, planujemy dzieci. 18. nie, sama chciałam,ale on również pytał o to czy chce itp Ja naturalna szatynka w falowanych wlosach, czarne oczy, niska 160, 44 kg, on ma firme, ja salon kosmetyczny,ja po studiach on po technikum, układa nam sie dobrze, jesteśmy 3 lata po ślubie, planujemy dzidzie ;)

Gość gość
Jak na razie wygląda na to, że 100 procent kontaktów seksualnych kafeterianek kończy się małżeństwem. To jednak p****le kłamią, tam nie biorą ślubów na końcu :).

Gość gość
1.21 2.30 3.nie 4.6 5.on 6. Kochający, czarujący 7. W domu 8 tak 9 nic 10 miłość 11normalnie 12 tak 13 bo chcieliśmy 14 17 jesteśmy małżeństwem, mamy 2 dzieci

Gość gość
1. 17,5 2. 17 3. za wcześnie trochę ;p 4.8 5. on od jakiegoś czasu chciał, czekał aż ja zechcę i jakoś samo wyszło :p 6. dobry, czuły, bardzo cierpliwy, kochany 7. w domu w moim pokojui 8. bardzo :) 9. nie (takie błedy młodości, na szczescie bez konsekwencji :P) 10. byliśmy parą od półtorej roku 11. ja na gorze 12. na nastepnym spotkaniu ;p 13 chcieliśmy, bo sie kochamy 14. bylismy sami w domu 15 nadal jestesmy razem 16. powiedziałam najbliższemu przyjacielowi 17. kocham go 18. nie, czekał aż ja zechcę 167, 56 kg, jesteśmy obecnie zaręczeni, studiujemy i mamy po 21 lat. życie seksualne baaardzo udane :D

Gość gość
Potwierdza się- każdy seks kafeterianek kończy się ślubem.

Gość małarudamaruda
1.Miałam 17lat. 2.19lat. 3.Nie żałuje, to był dobry moment. 4.Jak dla mnie to on jest 10. 5. On. 6.Specyficzne poczucie humoru, niespokojny duch ale sympatyczny, charyzmatyczny, sprawiający wrażenie pewnego siebie nawet jeśli tak nie było. 7.Łóżko. 8. Bolało jak cholera, ale wrażenia miałam pozytywne, a każdy kolejny raz był świetny. 9.Tak. 10.Spotykaliśmy się jakieś 1,5 msc. 11.O boże, chyba ja byłam na dole. 12.Chyba po tygodniu i wiele wiele razy później. 13. Bo parę dni wcześniej doszłam do wniosku, że chce żeby to właśnie on był moim pierwszym. 14.Owszem, po imprezie. 15.Jestem z tym samym. 16.Koleżanki i koledzy się dowiedzieli, że to się stało, nie jak i nie gdzie i nie kiedy(tylko mniej więcej) ale się dowiedzieli nasi znajomi. 17. Kocham go. 18. Wcześniej się parę razy macaliśmy, za którymś razem mu powiedziałam, że z nikim nie byłam pod tym względem, nie naciskał, ale ciągnęło nas do siebie. Mam 167 wzrostu, 55kilo wagi, jestem szczupła, a wtedy byłam jeszcze szczuplejsza. Obecnie jestem studentką, Ten z którym straciłam dziewictwo jest moim narzeczonym. Mieszkamy razem. Mamy udane życie seksualne nadal ;).

Gość gość
Precz z grzesznicami! Dziewictwo sie trzyma do ślubu

Gość gość
1. 15 2. nie wiem, był dużo starszy 3. nie 4. 1, słabo go pamiętam, byłam pijana 5. nie wiem, urwał mi się film 6. nie wiem, nie znam go 7. na imprezie u mojej koleżanki 8. rano obudziłam się goła cała w krwi i s*****e, sądzisz że to był fajny widok? 9. nie 10. nic, upiłam się, a on mnie przeleciał 11. klasyk 12. nigdy, niech się cieszy ze nie zgłosiłam gwałtu 13. nie wiem, nie potrafiłam się sprzeciwić 14. impreza, alkohol 15. z pewnością nie! mój obecny chłopak jest kochany :* 16. powiedziałam mojemu chłopakowi jak straciłam dziewictwo, nie mamy przed sobą tajemnic, współczuł mi 17. do tamtego gwałciciela? nic! chyba miał małego że nie zapamiętałam 18. nie pamiętam aż tak dobrze

Gość gość
1. Nie straciłam jeszcze. Mam 26 lat, 165 wzrostu, 58 kilo, duży biust, wcięcie w talii, fajny tyłek. Skończyłam studia, robię teraz studia podyplomowe.

Gość gość
1. 15 2. 18 3. W sam raz, chciałam to straciłam 4. 10 b.przystojny 5. Razem chcieliśmy 6. Ekscentryczny nienormalny chaotyczny 7. W domu 8. Tak sobie było 9. Oczywiście 10. Silne emocje, milosc, skrajnosci 11. Klasycznej 12. Potem różnego typu seks 13. Bo chcieliśmy i mieliśmy ochotę 14. W normalnych, bez alkoholu, po prostu 15. minimalnie przypomina 16. Nie 17. Nienawiść i pogardę 18. Nie, bardziej nawet ja chciałam Jestem ładna i bardzo szczupła z szerokimi biodrami i sporym biustem, poza tym filigranowa.

Gość gość
1. W jakim wieku straciłyście dziewictwo? - 21 lat 2. Ile lat miał chłopak, z którym to zrobiłyście? - 21 lat 3. Czy żałujecie stracenie dziewictwa w tym wieku czy może straciłyście za późno? - Nie żałuję. 4. Jak ten chłopak, z którym to zrobiłyście był przystojny ( od zera do dziesięciu, gdzie pięć to przeciętny facet, a 9 to przystojniejszy niż 90 % facetów)? Możecie go opisać. - 8 5. Kto zaproponował seks ? - Samo wyszło ;) 6. Jakie cechy charakteru miał ten chłopak? - Inteligentny, mądry, romantyczny 7. Gdzie to zrobiliście? - U niego w domu 8. Czy podobało wam się? - Bardzo 9. Czy użyliście prezerwatywy? - Tak 10. Co was łączyło z tym chłopakiem? - Byliśmy (i jesteśmy nadal) w związku 11. W jakiej pozycji to zrobiliście? - "Klasycznej" 12. Czy i kiedy to powtórzyliście? - Powtarzamy to od 4 lat, średnio co drugi dzień ;) 13. Dlaczego to zrobiliście ( np presja społeczeństwa czy/ i napalenie na tego chłopaka)? - Bo chciałam. 14. W jakich okolicznościach to zrobiliście ( np po imprezie, pod wpływem alkoholu)? - Zwykłe popołudnie przy oglądaniu jakiegoś filmu. 15. Czy wasz obecny chłopak(jeżeli go macie) przypomina charakterem tamtego chłopaka? - To ten sam chłopak 16. Czy pochwaliłyście się tym czynem z otoczeniem ( np koleżankom, rodzicom, obecnemu chłopakowi)? - Najbliższe przyjaciółki się dowiedziały 17. Co teraz czujecie do tego chłopaka? - Kocham go ponad życie 18. Czy chłopak nalegał, a może nawet zaczął się do was dobierać i mu się "oddałyście"? - Nie nalegał, zadziałało pożądanie

Gość gość
1. 23 2. 23 3. nie żałuję, czas w sam raz 4. 6, niski, przystojny, silny 5. on 6. miły lecz prosty człowiek 7. u niego w domu 8. jemu tak, mnie bolało i specjalnie nie kręciło 9. tak 10. to był mój ówczesny chłopak 11. klasyczna 12. nie 13. on był napalony, nalegał na to od pewnego czasu, więc uznałam "ok, czemu nie", przecież wszyscy to robią 14. po nasiadówie u znajomych, po alkoholu 15. nie 16. nie 17. nic 18. Nalegał, dobierał się każdego dnia i stroił fochy bo nie byłam pewna. Jak to się mówi "prosił, prosił i uprosił" Wagę mam w normie, wtedy byłam chudsza.

Gość gość
Chyba Was porąbało, żeby odpowiadać na takie osobiste pytania obcej osobie w internecie, owszem to anonimowe forum, ale do różnych informacji można dojść kto co pisał, zresztą po jakiego ciula pisać o sobie takie rzeczy, mogę napisać w wieku ilu lat straciłam dziewictwo, ale pisać wygląd, wiek partnera, może jeszcze rozmiary penisa i intensywność pchnięć? No dajcie spokój. Jak autor chce robić ankiety wśród społeczności to niech idzie na socjologię i napisze licencjat na temat.

Gość gość
A to najlepsze: "Oczywiście jeżeli któraś/ ktoś nie chce odpowiadać na wszystkie pytania to nie musi." No co Ty nie powiesz?

Gość gość
widzisz to internet, można fantazjować, tak jak autor nie wie czy odpowiadający ankietowani nie puszczają ich wodze i nie kłamią, ludzie lubią kolorować rzeczywistość, inni użalać się a internet to narzędzie które im tę uciechę daję.

Gość gość
1) ja 17 lat 2) on 18 lat 3) niby nie żałuję, bo przynajmniej wiem jak wygląda to od strony technicznej, ale nie był to udany seks, wręcz w pośpiechu, trwał może 2 minuty i w zasadzie nie było momentu rozdziewiczenia, bo wcześniej chodziłam do ginekologa i używałam tamponów. 4) 5, mega przeciętny, niby wysoki, ładnie opalony, dość ładny brzuch/ klasa, ciemne włosy, ale sprawiał wrażenie wychudzonego, no i brzydkie zęby, ogólnie dość niezadbany 5) wyszło z nas obojga, jak się spotkaliśmy to widziałam, że emanuje podnieceniem, stał mu mówiąc ogólnie, ale nie zrobiliśmy tego wtedy, dopiero potem w smsach wieczorem pytał, czy chcę to zrobić, ale jak nie to że nie namawia, więc od obu stron 6) dość opiekuńczy, skryty, przyjacielski, choć inny mieli go gdzieś, wrażliwy, z dziecinnym poczuciem humoru, nic nie robił w domu 7) w akademiku 8) mi nie, jemu podobno tak, choć nie wiem co tym fajnego 9) tak 10) rok związku, choć ja z czasem przestawałam czuć coś więcej prócz przyzwyczajenia i rutyny 11) ja jeźdźca 12) nie powtórzyliśmy, bo potem były wakacje, ja wyjazd, on praca, no i jakoś się stało, że nasze drogi się rozbiegły, ponieważ nie chciałam tego kontynuować (seks nie miał tu żadnego znaczenia) 13) mieliśmy gdzieś społeczeństwo, zrobiliśmy do po roku związku, więc w pewnym stopniu na pewno z oswojenia się ze swoim ciałem, z drugiej strony z uczucia, i ja i on byliśmy napaleni 14) żaden alkohol, żadne imprezy. z tydzień przed moim wyjazdem na wakacje, normalny zwykły dzień 15) nie mam chłopaka 16) nie, żadna moja koleżanka do dziś o tym nie wie, no i raczej się nie dowiedzą, bo uważam to za rozdział zamknięty 17) absolutnie nic, nie kocham go, nie myślę o nim. można powiedzieć, że wytarłam go z pamięci na zawsze 18) nie dobierał, oboje tego chcieliśmy, ja go pieściłam i on mnie, całowałam go, on się podniecał, on mnie całował i ja się podniecałam. nie nalegał, tak jak wspomniałam, nie spieszyło mu się, gdybym nie chciała, to by nie nalegał

Gość gość
Jak się rypie w wieku 15 lat to potem jest juz tylko gorzej.

Gość gość
1) 17-18 nie pamiętam 2) nie pamiętam 18 lub więcej 3) żałuję tak, czy za późno to nie o to chodzi. Nie było właściwej osoby by to zrobić w każdym wieku. 4) chyba od 5 powyżej 5) nie pamiętam, samo wyszło 6) cholera go wie 7) w jakimś łóżku 8) dziwne, ale było to obojętne 9) nie 10) nic 11) jak to zwą, po bożemu? 12) z nim? Nie 13) jakoś na zasadzie że chyba wszystkie inne już były "PO" a ja nie.. 14) chyba po jakiejś imprezie 15) nie wiem 16) nie 17) nic 18) no jakoś tak było. Co do wyglądu, to byłam szczupła i zgrabna, czego wówczas nie widziałam, 45 kg +/- macie

Gość gość
1.16 2.19 3.nie, nie zaluje 4.100 proc moj typ,ciemny, duzo wyzszy,ciemne oczy 5.ja, on byl doswiadczony, ja nie bardzo poza pieszczotami, ale lezalam jak kloda hehe. nie naciskal, nic nie mowil, ale wiedzialam, ze bedzie tego chcial 6.madry, cierpliwy, nadwyraz spokojny, o dziwo bo ja wybuchowa jak diabli, wesoly, stanowczy oj duzo by pisac 7. U niego, w lozku 8. Mi srwdnio, bylam przerazona, jemu pewnie slabo, bo ja tylko lezalam zestresowana, ale nie dal tego po sobie poznac 9.nie, bralam tabletki 10.milosc, zwiazek od roku i jeszcze 3 lata Po 11. Klasycznej 12.wieeeele razy, wiele ostrych, szalonyc h