Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam obsesje na punkcie zdradzania

Polecane posty

Gość gość

mam dwa oblicza.Na co dzien jestem przykladna matka i zona, mam fajne malzenstwo, ale od zawsze (tj. nawet zanim poznalam nawet swojego meza, bylam w innych zwiazkach), niesamowicie krecila mnie mysl o tym, ze uwodze innych facetow, robie wszystko by zakrecic im w glowie ale w mojej wyobrazni robie to zawsze subtelnie, ale konsekwentnie. Zwykle sa to faceci znani mi z widzenia, a ja robie to wlasnie po to, zeby przezyc ten dreszcz emocji gdy robi sie cos czego nie powinnismy robic. Mam obsesje na ten temat, i mam ochote wciaz zdradzac, zawsze sobie upatrze jakiegos faceta, z ktorym mam ochote to robic. TTo o tyle dziwne, chociaz moze wytlumaczalne, ze na parwde nigdy nie zdradzialm, i moze dlatego mam na to taka ochote, Czy ktos mial, ma podobnie. Mowie o tej obsesji . To chyba cospodobnego jak u facetow, ktorzy non stop mysla o seksie i wszystko kojarzy im sie z seksem tak mi wlasnie w tym.

Rozumiem Cię bardzo dobrze. Mam dokładnie to samo, nie potrafię i nie chcę być wierny. Na szczęście dobrze się z tym ukrywam, więc żona zadowolona z "dobrego" męża. milutki1981@poczta.fm