Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

może zagłosowałabym na Komorowskiego ale jedna rzecz go dyskwalifikuje

Polecane posty

Gość gość

że podpisał ustawę pracowania do 67 ROKU ŻYCIA, tego nigdy nie wybaczę i niestety nie mogę na niego zagłosować

Gość gość
chciał sprzedać polskie lasy Polskie lasy miały pójść pod młotek. Prezydent Komorowski obiecał Amerykanom, że za uzyskane w ten sposób pieniądze wypłaci Żydom odszkodowania za utracone w naszym kraju mienie. Dlaczego ta informacja ukrywana jest przed Polakami?

Gość gość
tylko kretyn zagłosuje na komoruskiego

Gość gość
i tych zydków tez nie wybaczę, że sprzedaje polskie dobra żeby dac forse żydkom na odszkodowania

podpisuje co mu kaza podpisac bo to człowiek z wykształceniem historycznym a duda jest prawnikiem i zna 4 języki Andrzej Duda jako doktor nauk prawnych Uniwersytetu Jagiellońskiego ma dużo wyższe kompetencje prawne i konstytucyjne i dużo lepiej pojmuje polską demokrację niż Bronisław Komorowski

Co nie znaczy że A. Duda nadaje się na prezydenta. Jeżeli zostanie prezydentem to będzie podobnie beznadziejnym jak B. Komorowski. Pogrążanie Polski dalszy ciąg nastąpi po prostu. Najlepsze wyjście dla Polaków i Polski to Janusz Korwin-Mikke. Czy tego chcesz czy nie, po prostu zdroworozsądkowe podejście. 🖐️ Grzegorz Braun też dobrym wyjściem.

Gość gość
Mikke to taki sam oszołom jak Palikot.Karierowicz i cwaniak!

Tylko nie Mikke, obraża kobiety za co u mnie juz ma czerwoną kartkę.

Gość gość
Ciekawe z czego Duda bedzie placil te obiecane emerytury?Ilu ludzi , przy obecnej sytuacji demograficznej, bedzie w stanie na nie zapracowac? Ludzie teraz pozniej sie starzeja, porownajcie chocby fakt,ze kiedys uwazanokobiete za stara , jesli rodzila po 30, teraz to norma. Czlowiek 67 jest a ogol sparwny umyslowo i w zupelnie niezlej formie fizycznej , chce i moze pracowac ( nie mowie o ludziach, ktorzy wykonuja barzdzo ciezkie prace fizyczne). Ja i moi znajomi jestesmy wlasnie w tym wieku, wyksztalceni, sprawni ludzie , nie obciazenie obowiazkami roodzinnymi, doswiadczeni, wydajni i naprawde chętni do pracy.

Gość gość
Niech będzie Duda prezydentem do czasu wyborów w sejmie wszyscy będą nim zygac.

Gość gość
Oj ty Gameoverku

Gość zanana
Komorowski jest jak marionetka, powienien być osądzony za te jego rządy, nie mam wyjścia tylko ten oszłom mikke, nie jest ani w pis ani w po więc bedzie wieksza kontrola tych partii.

Gość gość
Zmarnowany glos na mikke. Nie będzie więcej kandydatow?

Gość gość
Komor to notariusz PO i tych sprzedawczyków z PSL.Rzygać się chce!

Gość gość
Duda to niestety mentalność z PRLu. Potrzeba rozwiązań które podsuwa Korwin.

powiem jedno p******is jak potłuczony z tym prl bo komorowski to niby gdzie dorastał kogo odarowuje medalami byłych katów żołnierzy wyklętych tak napisał stanisław kukiełka były wiezień Auschwitz Mój honor nie pozwala mi na przyjęcie czegokolwiek od osoby, która oddała dochodzenie w sprawie śmierci ŚP. Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, jego małżonki i 94 najwyższych urzędników i przedstawicieli Państwa Polskiego obcemu mocarstwu, tym samym abdykując swą suwerenność na rzecz obcych i wrogich Polskiej racji stanu interesów, 3. Mój honor nie pozwala mi na przyjęcie czegokolwiek od osoby, za której przyzwoleniem wystawione zostało na pośmiewisko na arenie międzynarodowej dobre imię i reputcja Polskich Sił Powietrznych, oraz honor i dobre imię ich dowódcy, Śp. Generała Andrzeja Błasika i pilotów rządowego Tupolewa TU-154M, którzy zginęłi nad Smoleńskiem 10 kwietnia 2010 roku. 4. 30 maja 2014 pogrzeb Jaruzelskiego z wojskowymi honorami odebrałem jako osobisty policzek, 5. Przyjęcie odznaczenia oznaczałoby, że bez zastrzeżeń identyfikuję się z takową zakłamaną rzeczywistością polityczna w Kraju.

Gość gość
Rozwiązania finansowe jak z PRLu, to jest najważniejsze a nie jakieś medaliki.

Gość gość
"Ludzie teraz pozniej sie starzeja, porownajcie chocby fakt,ze kiedys uwazano kobiete za stara , jesli rodzila po 30, teraz to norma. Czlowiek 67 jest a ogol sparwny umyslowo i w zupelnie niezlej formie fizycznej " XXX to dlaczego w Niemczech jest do 63 roku zycia ? może odpowiesz, tam ludzie starzeją sie szybciej niż w Polsce ? twój argument jest z du/py, wyprany mózg przez TVN

Gość gość
Szybciej się starzeją bo więcej jedza

na razie to rządzi kopaczkowa a prezydent może i mieć poglądy nawet murzynka bambo on tylko podpisuje albo odrzuca co kopaczkowa mu podsunie pod nos

Gość gość
Komor to notariusz PO i tych sprzedawczyków z PSLu.

Gość gość
Ludzie teraz pozniej sie starzeja, porownajcie chocby fakt,ze kiedys uwazanokobiete za stara , jesli rodzila po 30, teraz to norma. Czlowiek 67 jest a ogol sparwny umyslowo i w zupelnie niezlej formie fizycznej , chce i moze pracowac ( nie mowie o ludziach, ktorzy wykonuja barzdzo ciezkie prace fizyczne). Ja i moi znajomi jestesmy wlasnie w tym wieku, wyksztalceni, sprawni ludzie , nie obciazenie obowiazkami roodzinnymi, doswiadczeni, wydajni i naprawde chętni do pracy. xxx oo jezuu co za dno :) no to pracuj sobie stara ruro i do 90tki, ale nie każ pracować 65 latkowi, który pracuje fizycznie od 18 roku życia i w wieku 67 lat będzie miał prawie 50 lat pracy, bo to CHORE. Powinien być ważny staż pracy a nie wiek. I tak jeśli ktoś ma staż pracy 40 lat to emerytura mu się należy jak psu kiełbasa. A jak chce dłużej pracować to OK, niech sobie pracuje, widocznie ma lajtową robotę, siedzi na doopie; ale na miłośc boską nie powinno się nikogo zmuszać. Najlepszym tutaj przykładem jest mój ojciec, który ma 61 lat, pracuje od 18 roku życia, praca fizyczna, bardzo męcząca, stresująca i normalnie już za 4 lata miałby emeryture; a przez tych sk****ysynów z PO musi pracować jeszcze dwa lata dłużej czyli do 67 roku życia, a więc w chwili przejścia na emeryturę będzie miał staż pracy prawie 50 lat i to jest KO\RVA CHORE. A najśmieszniejsza jest emerytura częściowa, jakiś ochłap, który chcą rzucić ludziom po 40 latach pracy i jeszcze grożą, że jak ktoś przejdzie na emeryturę częściową w wieku 65 lat to potem będzie miał niższą emeryturę pełną :O A jak ty stara ruro masz 67 lat i jesteś zdrowa i chcesz zapieprzać do 90 tki to sobie zapieprzaj ale nie zmuszaj do tego innych ludzi, którzy mają staż pracy ponad 40 letni i są już zwyczajnie zmęczeni pracą. Ja uważam że powinien się liczyć staż pracy a nie wiek, bo jedna osoba zaczyna pracę w wieku 18, inna osoba w wieku 25 lat i co oboje mają pracować do 67? to chore i niesprawiedliwe. Niech zabiorą przywileje to kasa się znajdzie :) Każdemu po równo. Policjanci niech też pracują do 67, czemu oni mają być lepsi? Ok za bandziorem już nie pobiegnie ale chyba w biurze może siedzieć?

Gość gość
PSL to wyliże osranego rowa każdemu

Gość gość
straznik zyrandola bul komoruski napisal magistra w 11 dni

Gość gość
No i ten Duda wygląda na takiego co umie pisać i czytać. W przeciwieństwie do Bronka- lewatywy. Ten umie jedynie wydukać to, co mu Nałęcz na kartce napisze A jak już powie coś od siebie to jego intelekt wprost powala.