Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nielojalny facet i przyjaciółka

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj przyjaciolka powiedziała mi zebym zaczęła więcej jesc bo jestem za chuda przy moim facecie a on na to ze no właśnie jesteś taka sucha! gdzie nigdy mi tego nie mowil bo nie jestem chuda, szczupla owszem i zadna deska.. Wydaje mi się ze to nielojalnosc z je strony po co jej przytakiwal? Wydaje mi sie ze powinienen się za mna wstawić i ewentualnie na osobnosci mowic mi takie rzeczy co sądzicie? Moze przesadzam jak wy byście to odebrali?

Gość gość
masz racje

Gość gość
Jak zareagować? Mowic jak to mi przykro i nie chce aby tak więcej robil bla bla bla? Co z tego, sam powinien to wiedzieć :/

Gość gość
przeciez to twoja przyjaciolka i twoj maz. moze nie bylo to z ich strony super "wlasciwe" ale za to szczere i najpewniej z troski i dobrego serca...wolalabys sluchac samych slodkich klamstw?

Gość gość
Facet to dno

Gość gość
Musisz teraz koleżance przy jej facecie coś podobnego walnąć.

Gość ekspertodwizerunku
Trudno stwierdzić. Ale na pewno bym się wkurzyła. Przyjaciółka chciała tym sposobem wypaść dobrze w oczach twojego faceta. Tym samym oznacza to, że mówi mu "Kobieta powinna mieć trochę ciałka mój drogi, wyglądać apetycznie - jak ja". On przytakując jej stwierdza, że faktycznie fajnie by było gdybyś wyglądała mniej więcej jak ona. w tym momencie nawiązują między sobą podświadomy flirt. Wysunięte przeze mnie wnioski mogą okazać się prawdziwe tylko w przypadku gdy przyjaciółka ma ładną, kobiecą figurę i nie jest otyła.

Gość gość
jaka ty jestes glupia, zapamietaj sobie ze lepsze najgorsza prawda niz najpiekniejsze klamstwo

Gość gość
jesteś sucha...? jakie masz cycki...?

Gość gość
troche przesadzasz...facet jest z toba bo cie kocha. moze jestes sucha ale cie kocha. kazdy ma wady...moze przyjaciolka chciala sie dowartosciowac...ale miej wiecej wiary w siebie. trzeba bylo powiedziec cos smiesznego, jakos sie zabawnie odgryzc i byloby po sprawie.

Gość gość
Up

Gość gość
O to chodzi ze nie jestem sucha zdziwilo mnie ze wypalila z tym do mnie zawsze mowila ze mam super figure dlugie nogi a tu taki tekst, i nie ma lepszej figury ode mnie, kompletnie nie ma za co złapać.. Ale to nie ważne chodzi mi o faceta, zabolało mnie to bo wygląda to jakby z nia trzymal sztame nie ze mna

Gość gość
Co to za przyjaciolka w takim razie, chciala sie dowartościować kosztem Ciebie?

Gość gość
Up