Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybić synowi dziewczyne z głowy ?

Polecane posty

Gość gość

Syn spotyka sie w domu od niedawna z taką jedną nastolatką i świata poza nia nie widzi zamykają sie w pokoju a ja nie zgadzam sie na to , ona nie jest rozmowna i syn opuścił sie w nauce przez nią mniej siedzi nad lekcjami, póki mieszka w domu rodzinnym powinien sie dostosowac

Gość gość
Pogoń dziewoje i po kłopocie.Moze ona w swoim domu nie moze bywac w zamknietym pokoju z chłopakiem to bywa u ciebie.Potem moze byc tylko gorzej,zrobia dziecko i bedziesz miała problem.Chłopak niech sie uczy bo dla faceta wazny jest dzisaiaj zawod i praca na utrzymanie rodziny.

Gość gość
Dzieki....mąż zasugerował ze moze wymontować zamek w drzwiach aby sie nie zamykali

Gość gość
Przecież matki nie będzie ru/chał ,tylko znalazł sobie dziewczynę do zabawy.

Gość gość
Drzwi nie wymontuję bo syn bałagani i byłoby wszystko widac dla gosci których zapraszamy do domu, rozmawiałam z synem i on powiedział e ona mu pomaga w nauce ale ja w to nie wierze bo byłam na wywiadówce ostatnio i ma gorsze oceny

Gość gość
a ile ma ta twoja latorośl lat????

Gość gość
Lat ma nie wiele skoro mamusia na wywiadówki chodzi :-)

Gość gość
16lat ma

Gość gość dżina ciemno oka
Rozmowa i dialog na początku. Porozmawiaj i z ta ratoroślą zaznacz im granice wytłumacz im wprost o co ci chodzi. Jeśli to nie poskutkuje i dedzie cie syn lekceważył to pogoń tą dziewczynę. Lub zabroń spotkań w twoim domu. Tylko nie wiem czy to coś zmieni. Taki wiek każda matka przez to samo przechodzi:-)

Gość gość
Ma 16 lta kobiety beda go interesowac.Nie masz co z tym walczyc musisz tylko postawic warunki i tyle ma miec caly czas takie oceny jakie mial nie opuszczac sie to moze sie z nia spotykac plus porozmawiac o antykoncepcji ,zeby dziecka nie zrobil ,pobawi sie laska potem i tak zmieni

Gość gość
Sami bylismy mlodzi mi matka na nic nie pozwalala mam do niej zal ,bo bylam odpowiedzialna z chlopakiem bylam 8 lat dziecka sobie nie dalam zrobic skonczylam szkole itd...z moja siostra i bratem bylo juz inaczej widziala ,ze zabranianie tylko mnie unieszczesliwia wiec z nimi robila tak rozmowa i granice.w szkole musieli miec taki sam poziom plus rozmowa o antykoncepcji i mogli sie spotykac.wszystkim wyszlo dobrze siostra tez skonczyla szkole ma juz 25 lat dzieci nie ma brat tez skonczyl szkole oboje maja dobra prace itd nikt wpadki nie zaliczyl kazdy na ludzi wyszedl

Gość gość
ha ha,ja mam takiego new'sa gdzie to mama dziewczynki się cieszy bo córcia ma 12 lat i ma już chłopaka. Chłopak siedział na honorowym miejscu w urodziny jej córki i wszystkim go przedstawiała że to jej sympatia. Szok,świat a właściwie ludzie zwariowali.