Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandniunia

Facet poniżej 170 cm to karzeł i nic temu faktowi nie zaprzeczy

Polecane posty

Gość sandniunia

Widziałem na kafe wiele tematów związanych z niskim wzrostem i pisanie czy 170 cm to normalny wzrost, czy poniżej może być czy powyżej może być, itp! To ja wam FACHOWO teraz napiszę! Wzrost u mężczyzny we wieku 20 - 40 lat (nie licząc starszego pokolenia, bo im facet starszy tym wiadomo że niższy) poniżej 170 cm to KARZEŁ!!! Taki facet może sobie chodzić na siłownię, może dbać o sylwetkę, ale to mu i tak nic nie da, bo zawsze będzie karłem, a jak się zestarzeje to sporo się jeszcze skurczy! Sama mam 160 cm i mój facet ma 172 cm i jest normalny. Ale jakby miał 169 cm to bym z nim nie była bo by był karłem! Koniec kropka!!

Gość gość
dokładnie mam 175 i czuje sie jak kazeł

Gość gość
to karliki powinni chodzic w obcasach

Gość gość
brałaś dzisiaj leki na głowę, bo po przeczytaniu twojego postu wnioskuję, że chyba nie :/

Gość sandniunia
170 cm - 175 cm u faceta to niski, ale normalny wzrost. Poniżej to niestety karzeł i taki niski nie powinien w ogóle sexu z kobietą uprawiać, chyba że w agencji. Sporo osób to potwierdza, nawet nasz rząd jest tego samego zdania co ja!!

Gość gość
ooo teraz sie mierzyłem i mam 176cm to może mi zrobisz lodzika za to?

Gość gość
moj chlopak ma 169 cm ale jego penis 19 cm :)

Gość gość
Trzeba spojrzec na fakty: Mam 169cm. Na dyskotekach wiekszosc kobiet jest wyzsza (czasem zdarzy sie ze wokól mnie sa same duzo wyzsze kobiety) obojetnie czy w obcasach czy bez bo kobieta ma ''prawo'' nosic obcasy. Poza tym wiele nastolatek z gimnazjum jest wyzsza...

Gość gość
Jesli niejedna dziewczyna ktora ma 14 lat jest wyzsza od takiego facecika to jest oczywiste ze jest to pewnego rodzaju ulomnosc. Nawet kobieta bedaca modelka na wybiegach musi miec wiecej jak 170 cm.

Gość gość
Są wysokie chlopy dla wysokich bab i nieskie faceciki dla niskich panienek:-) a ta cala reszta wypocin to psu o d**e rozbic:-P

Gość gość
tutaj chodzi bardziej o twoje kompleksy autorze .. albo masturbowanie sie kosztem niskich , zeby coś uzyskać .. Slabe

Gość gość
oczywiście że taki facet to karzeł.nie bulwersujcie sie karły bo nie ma o co .