Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski 4% Duda 47% to jest dziwne

Polecane posty

Gość gość

poparcie kandydatow w wyborach prezydenckich ogloszone dzisiaj OTFC Polska dla TVN

Gość gość
prxzypomnijcie sobie każde wybory ... na początku duże poparcie zawsze miało PiS a PO dużo mniejsze a na końcu i tak te sk***y...syny z fałszowali każde wybory już od 7 lat ! także nie ma się co rajcować ale jedno wiemy już Polacy :) jak znowu przejdą te zera z PO to będziemy mieć drugi Majdan w Polsce :) i to tym razem jest pewne na 100%

Gość gość
w Polsacie podali Komorowski 9% Duda 53% co jest sobie mysle

Gość gość
nie wiem co mam robic bo w TVN jeszcze nic nam nie powiedzieli

Gość gość
lewatywa dla straznika zyrandola dobrze zrobi

Gość gość
Komoruski nie ma najmniejszej szansy na wygranie wyborow ale komunisci beda ostro falszowac

A Pan Janusz Korwin-Mikke? Nie wierzę że społeczeństwo Polskie jest tak naiwne. Ludzie, Człowieku, myślisz że jak Pan Andrzej Duda przejmie ster to skieruje Polskę na lepsze? Zobaczysz, że nie. Tylko co wtedy powiesz? Że, no cóż pomyliłam się/ pomyliłem, znów będziesz pomyje wylewać jacy to politycy są źli? Trzeba system zmienić na sprawiedliwy, a jest szansa bo jedynym gwarantem tego jest Pan Janusz Korwin-Mikke i chyba jeszcze Pan Grzegorz Braun. Inaczej Polska( Ty, ja) będziemy popadać w nudne, szare, nijakie życie. W nicość. O to chodzi? Nie żyje się po to by przeżyć, żyje się po to by żyć, rozwijać się, cieszyć, przekraczać granice, odkrywać przecież.🖐️

Gość gość
gość dziś Komoruski nie ma najmniejszej szansy na wygranie wyborow ale komunisci beda ostro falszowac <<< otóż to ! będą ale lepiej aby nie próbowali , tym razem damy im k******a gnojom do wiwatu ! koniec z oszustwami , sprzedażą Polski Szkopom Francuzom i Anglikom , koniec z emigracją Polaków którzy zapierda...ją jak murzyni jak niewolnicy ! Koniec z likwidowaniem naszego przemysłu ! Likwidacja przemysłu oznacza dla Polski - koniec jej samej ! Koniec z obcymi marketami , produktami z zagranicy gdy nasze najlepsze wp*****la...ją Niemcy bo są lepsze i zdrowsze a My Polacy wpieprzamy syf z Chin i chodzimy ubrani w Chiński badziew !

prezydent musi podpisywac ustawy a Komorowski podpisuje jak leci nawet te które szkodzą Polsce

Gość gość
Komorowski opowiadal ze napisal prace magisterska w 11 dni a jego promotor byl zadowolony

Gość gość
No dobrze ale co Duda obiecuje że zrobi że go tak popieracie, wytłumaczcie mi?

Gość gość
gosciu powyzej zobacz sobie wystapienie i sam sobie odpowiedz

Gość gość
komoruski i platforma chcą żeby w Polsce nie został kamień na kamieniu, jak nie przypilnują liczenia głosów to będzie kolejne oszustwo wyborcze platformy. ja głosuję na Andrzeja Dudę.

Gość gość
komorowski się już sprawdził :d.wystarczy że podpisał ustawę o pracy do 67 lat.mam dośc!!! dziękuję! ciekawe ile taki k.... lat przepracował uczciwie!?

Gość gość
Sorry ale Duda posługuje się językiem politycznej poprawności, lewicy. Nie kupuje tego.

Gość gość
nie lubie komunistow

Gość gość
gość dziś No dobrze ale co Duda obiecuje że zrobi że go tak popieracie, wytłumaczcie mi? <<<< a powiedz mi tak szczerze , gdy piszesz coś to używasz mózgu ? bo człowiek który go używa to zdaje sobie sprawę z tego że to co rząd PO przez 7 lat rozkradł i zniszczył nikt tak od pstryknięcia palcem w ciągu jednego roku nie naprawi , należy być tego świadomym ! i co ważne nie liczyć ani nie słuchać kolejnych obietnic bo nie obietnice się liczą a fakty namacalne i odczuwalne ! Ważne aby w końcu ten szmaciarski rząd PO znikł z naszego kraju !

nie wiem jak mozna dalej glosowac na obecny rzad.... no tak urzedasy zaglosuja bo maja cieple posadki ale reszta? gdzie rozum?

Gość gość
otóż to ssssss ;) zdrówko !

Gość gość
Duda to populista. Powie to co ludzie chcą usłyszeć. Chciałabym kandydata, który nie będzie owijał w bawełnę i zechce zmienić w końcu ten kraj, zabrać przywileje politykom, sędziom, górnikom, policjantom, zlikwiduje KRUS, obniży podatki, zaostrzy kary, taki który będzie zarządzał krajem, a nie jakieś gender, srender, kościół, marsze narodowe, marsze lewackie.

Gość gość
ej no k*******a jaj sobie nie rób :D populista :D a Tusk kopacz Komorowski i cała hołota PO to niby kim są ? i co mówią i mówili przez ostatnie lata ? Otóż , mówili to co chcieliście wy którzy na nich głosowaliście USŁYSZEĆ ! dlatego nie obietnice się licza ! mózgu używać ! apeluję , to nie boli!

Gość gość
zabrać przywileje politykom, sędziom, górnikom, policjantom, zlikwiduje KRUS, obniży podatki, zaostrzy kary, taki który będzie zarządzał krajem, a nie jakieś gender, srender, kościół, marsze narodowe, marsze lewackie. <<<< a ta cała reszta jak najbardziej się zgadzam :) i jedno , nie zapominajcie trzeba polityka który zacznie stawiać mocne argumenty i wymagania Unii , należy się odciąć od darmozjadów aby nie utrzymywać krajów zachodnich ! Unia i owszem ale wyjąć z niej tylko to co dobre dla Polski i Polaków a nie dawać się ograbiać !

Gość gość
PO PSL i SLD tez są populistami

wiadomo ze zawsze bedzie zle...beda ludzie co maja dobrze i zle ale im wiecej ingerencji rzadu w nasze zycie tym gorzej.... obecny rzad do tego doprowadza... kazdy powinien sam myslec i decydowac o wlasnym zyciu ale co gdy rzad utrudnia obywatelowi podejmowanie wlasnych decyzji... bo wszystko tyczy sie pieniedzy kazdy aspekt czy to mandaty kary itp za ograniczenia obywatelskie to glupota z drugiej strony pieniadz dla rzadu

Gość gość
taaaa Duda to wam dopiero nadaje. Krytykować każdy głupi umie, bo to najłatwiejsze. A co takiego Duda zrobił jako działacz związkowy , bo jakoś nie zauważyłam, żeby się czymś wykazał, o coś zawalczył, dopiero teraz ostro się pokazuje w TV

Gość gość
jasne, Duda ostatnio był w Łodzi i pierdzielił jak to będzie odbudowywać przemysł włókienniczy. Biedak nie zauważył , że tego przemysłu w Łodzi nie ma ponad 20 lat i nie ma go jak odtwarzać, bo nie ma fabryk, nie ma maszyn, kontaktów handlowych, rynków zbytu i przede wszystkim od 20 lat nie kształci się ludzi do takiej pracy. Ale co szkodzi sobie pogadać, przecież to nic nie kosztuje. Nawet biedak nie wie, że w Łodzi już nie ma sentymentów do włókiennictwa, po prostu skończyła się pewna epoka, teraz trzeba inaczej inwestować.

Gość gość
Mylisz Dude zwiazkowca z innym Duda dr prawa .Startuje ten drugi .Skoro nie masz pojęcia o czymś to się nie wypowiadaj bo wychodzisz na glupca

Gość gość
oj bosz bosz :O sssssss ma rację ,żyć nie dają wszędzie się wpieprzają nie długo ze srania i oddychania będziemy się rozliczać ! tyle że to własnie jest model życia zachodni np. w takich niemczech żyje się całkowicie pod prawem , nic ci tutaj nie wolno a jak sie wychylisz to od razu masz problemos :) mnie nie odpowiada taki schemat , toż to niewolnictwo no i ci ludzie żyją tutaj jak niewolnicy :O