Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronilam w 6 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

Właśnie krwawie, lekarz juz kilka dni temu nastawil mnie na to, ze mój płód obumarl...czuję sie bardzo oslabiona... Czy powinnam jechać na pogotowie, a moze nic mi nie grozi ? Krwawienia podobne do tego przy okresie...

Gość gość
Powinnaś jechać na pogotowie, muszą cię wyczyścić, bo grozi Ci krwotok

Gość gość
o płodzie mówimy od 10 tyg. jeżeli krwawienie jest normalne to poczekaj kilka dni aż minie i trzeba zrobic usg

Gość gość
Jedź, zrobią zabieg i rano wrócisz do domu...

Gość gość
zresztą jak mógł mówić o obumarciu skoro na tym etapie jeszcze nie widać serduszka ani nic. Zabieg nie zawsze jest konieczny, zdrowiej jest jeśli organizm sam się oczyści.

Gość gość
Dla matki to dziecko a nie płód.

Gość gość
18:57 mowil o obumarciu, bo zmniejszyło mi sie cialko żółte o 8 cm w ciągu tygodnia i powiedział, ze powinnam przygotować sie na krwawienie za kilka dni.. ide do lekarza w poniedziałek... Narazie czuję sie tak jakbym miała okres.

Gość gość
Ja straciłam dwójkę dzieci. Oba w 8tc. Za pierwszym razem miałam lyzeczkowanie za drugim nie chciałam zabiegu. Wszystko ładnie sie wyczyściło. Ja bym poczekała na twoim miejscu do poniedziałku, no chyba ze masz krwotoki. Tj chyba 1 podpaska/godzinę. Wtedy jedz do szpitala.

Gość gość
Nie mam krwotokow, jestem trochę osłabiona ale nie mam ogromnych ilości krwi. Poczekam do poniedziałku.