Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Same problemy mi się nawarstwiły i nie wiem co mam zrobić.

Polecane posty

Gość gość

Mam nie wesołą sytuację życiową, w domu rodzinnym nie jest najlepiej. Ojciec jest agresywnym alkoholikiem.. Ja jestem studentką i u nas w domu nie ma pieniędzy na moje wydatki. Nie chodzi o to, że jesteśmy biedni tylko ojciec nie chce nic nigdy dać. Zdałam sobie sprawę, że muszę sobie jakoś w życiu radzić. Znalazłam sobie dorywczą pracę. Nie jest to może nic specjalnego ale zawsze trochę pieniędzy się przyda. Zajmuje się mieszkaniem takiego Pana. On bardzo dużo pracuje, wyjeżdża, prowadzi różne zajęcia.. Nie ma go często w dom i szukał kogoś kto by mogł się tym domem zająć. Nie jest to ciężka praca, mam możliwość wykonywania jej w dowolnym czasie więc nie koliduje ze studiami. Głównie to sprzątam, myje okna, odkurzam, robie pranie, prasuje, układam jego garderobę, gotuję mu obiady, zmywam, zaopatruję lodówkę w jedzenie i tego typu obowiązki.. W każdym razie ten Pan raz dał mi prezent i powiedział, że jest wdzięczny i zadowolony z mojej pracy.. Chciał wypić ze mną po kieliszku wina i powiedziała mi, że mógłby mi dać dużo więcej gdybym chciała.. Odebrałam to jakby sugerował seks za korzyści.. Później mnie przeprosił i wróciłam do obowiązków.. Po jakimś czasie tak jakoś się przed nim otworzyłam i opowiedziałam mu o mojej sytuacji w domu, która się jeszcze bardziej pogorszyła. Powiedział, że jeśli chce to mogę sobie spać u niego jeśli tu mam być bezpieczniejsza ale nie wiem.. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja (a na taką wygląda), to facet po prostu krok po kroku urabia sobie Ciebie na panienkę do dymania. A te początkowe "sprzątania" to taka inwestycja w przyszłość dla zaciemnienia sytuacji. To pisałem ja, facet.

Gość gość
pic/ka nie mydło - nie wymydli się

Gość gość
Ale ja nie chcę z nim sypiać.. W każdym razie on zaproponował żebym mieszkała u niego w ramach pracy znając moją sytuację ale nie wiem czy on nie zaproponuje mi znów seksu..

Gość gość
Pierzesz mu gacie? buahahaha co za poniżenie dziewczyno!

Gość gość
Co masz zrobić? Znajdź sobie pracę u kogoś innego, a temu facetowi podziękuj. I w nowej pracy przed nikim się nie otwieraj. Praca to nie gabinet psychologa.

Gość gość
żadna praca nie hajbi :classic_cool:

Gość gość
Ale gdzie mogłabym znaleźć pracę? Ja studiuję jeszcze, a on dobrze mi płaci i sama sobie ustalam godziny pracy..

Gość gość
a ile facet ma lat i jest przystojny?

Gość gość
Ma 36 lat i jest przystojny.

Gość gość
Dziewczyno jesteś młoda i naiwna ,radzę ci pozostań na tych zasadach jakie są do tego czasu .To spanie to już ewidentne przegięcie .