Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest bardzo brzydka. Jest mi smutno i wstyd!

Polecane posty

Gość gość

Kocham ją, ale nie ukrywam, że serce mnie boli jak na nią patrzę. Jest bardzo brzydka, brzydsza ode mnie i od mojej drugiej córki. Ma 18 lat i zero adoratorów, jest smutna i ma chyba depresję. Na mnie też to wpływa, wstydzę się ją pokazywać moim przyjaciółką, (wiem, że brzmi to brutalnie) bo ich córki są śliczne...

Gość gość
Kobieto nie ma brzydkich są tylko zaniedbane albo zle ubrana Mogłabym pomóc napisz niejestesam@vp.pl

Gość gość
kafeteria to jest forum dla brzydkich kobiet,nie opowiadaj bzdur ,że takich nie ma

Gość gość
poka zdjęcie, ocenimy

Gość gość
Moj syn jest bardzo chory... O wartości człowieka nie świadczy wygląd. Idźcie razem do fryzjera, kosmetyczki, zadbaj o nią. Ja też bym chciała móc tak zadbać o swoje dziecko.

Gość gość
2/10, zamiast pisać słabe prowokacje, sięgnij od czasu do czasu po słownik, wyjdzie ci tylko na dobre.

Gość gość
głupia prowokacja...

Gość gość
pewnie urode ma po tobie a druga corka po mezu

Gość gość
Tak, tak... nie ma brzydkich są tylko zaniedbani, beznadziejne pocieszanie...dla głupich chyba. Jest coś takiego jak rysy twarzy, wiesz? brzydki duży nos, małe oczy itd...Jeśli do tego dochodzi wrażliwy charakter i słaba psychika, nieśmiałość to taka osoba będzie już wiecznie sama...Życie jest okrutne, niestety...

Gość gość
Jak ma duży nos może zrobić operacje. Najważniejsze żeby dbala o figure i nie przytyła.

Gość gość
eee tam ja zbyt piekna nie jestem a faceci za mna lataja :) a szczegolnie teraz gdy mam 40 to adoratorow nie brakuje moze dlatego ze w moim wieku to panowie nie maja juz w czym wybierac bo 90 % czterdziestek wygladaja jak ciotki kojej matki , otyle , obstrzyzone , zaniedbane a ja jestem szczupla , mam dlugie wlosy , uwielbiam nosic szpilki , duzo sie smieje i zawsze mam dobry humor dodam ze mam meza od 11 lat i jestem tez mama

To chyba prowo, bo nie wierzę, ze matka może być tak głupia.

Gość gość
to nie prowo. naprawdę mi żal. mogłabym ją oddać na przeszczepy ale moja druga córka stanowczo się temu sprzeciwia

Gość gość
albo to jakieś hamskie prowo albo ty jesteś jakaś pierdziulnieta i to zdrowo bo kto pisze takie rzeczy o swoich dzieciach i od kiedy to wygląd zewnętrzny stanowi o wartości człowieka? !