Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na portalach randkowych kobiety szukają przystojnych, dlatego nikogo nie poznają

Polecane posty

Gość gość

podobnie faceci szukają 'LASKI'...zwyczajnej dziewczyny nie chcą poznac. Piękna laska na portalu randkowym to fejk, ściema, żart albo prostytutka. Przystojniak ? Na 90 procent fotki ukradzione z fejsa, maxmodels, stron z modelami. A jak prawdziwy to pewnie nadpobudliwy seksualnie i szuka drogą internetową dodatkowych 'dziu' do zaliczenia

Gość gość
wiekszosc facetow na portalach randkowych nie chce sie spotykac w realu tylko woli pisac maile albo romawiac na gg mnie to zniecheca na dluzsza mete a ja jako kobieta nie bede proponowac spotkania

Gość gość
ani w życiu ani w necie nikt nie szuka paskudy. Każdy chce żeby mu się trafił ktoś lepszy

Gość gość
Już dawno dałem sobie spokój z tymi głupimi portalami randkowymi...Większość kobiet poszukuje tam IDEALNEGO faceta przebierają ile się tylko da... moja głupi siostra taka jest miała już tyle randek z tych portali, a wiecznie jest sama i niezadowolona w dodatku kobiety jeszcze kłamią w tych opisach udają, że są takie skromne i w ogóle, żałosne...

Gość gość
No pewnie, że szukamy przystojniaka, a przynajmniej takiego na jakiego nas stać, jakkolwiek głupio brzmi taki tekst. Ale ludzie też się lubią oszukiwać :D Piszę gościowi, że na zdjęciu wyszłam ładnie, ale generalnie jestem raczej przeciętna z wyglądu, a on na to: "Na pewno jesteś jeszcze ładniejsza". No na pewno hahaha, rozmawia pan z piękną i skromną.

Gość gość
Dostaniesz przystojniaka z kasą, oj dostaniesz... jak już mu się znudzisz to będzie później cię zdradzał na lewo i prawo...

Gość gość
No a ty siedź i płacz wtedy ;)

Gość gość z casablanki
tzn w bylym zsrr i w reichu? :classic_cool:

Gość gość
Liczą się wspólnie przeżyte piękne chwile, a jak wiadomo wszystko co dobre szybko się kończy :D

Gość gość
Ja najchętniej rozmawiałam z takimi zwykłymi kolesiami. Nie zachęcali mnie ani ci brzydcy ani ci super przystojni.