Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o programie hardkorowy lombard ?

Polecane posty

Gość gość

Tj w temacie . Co myślicie o właścicielach ?

Gość Jakie to żenujące
Właściciel to taki cwaniaczek.Dzieci też ma przykre.Kłócą się z sobą na wizji jak nie rodzeństwo.Nie chciała bym tam pracować! Mnóstwo przychodzi psycholi i czarnuchów.

Gość gość
kuźwa, ale wy tępi jesteście. To jest wyreżyserowane!!! Te kłótnie syna i córki przede wszystkim

Gość gość
Jasne:D Wyraznie widać jak pysk jej wykręca z tej złośliwości do brata i wobec personelu.Sporadycznie to oglądam,ponieważ wkurza mnie ten czarny, bezczelny motłoch!

Gość gość
idealny program dla polskiej inteligencji

Gość gość
Tez myślę że sporo jest podkrecanych kłótni. Ale często widać z jaką wściekłości ą się kłócą .

Gość gość
Lubie ten program .

Gość gość
Myślę że tego synalka z tą śmieszną grzywką to bym zatłukł za te cwaniarstwo ale tak to jest jak do niczego sam nie doszedł tylko tatuś dał

Gość zzbych
Nigdy nie spotkałem się z antysemityzmem a słysząc czy czytając o tym zjawisku nie mogłem zrozumieć skąd się bierze niechęć do nacji Żydowskiej ,po obejrzeniu kilku odcinków lombardu zacząłem rozumieć,chociaż sam nie popieram.

Gość gość
zbychu odczułem podobne wrazenie

Gość gość
Program do bani. Oszukują i obniżają ceny a do tego mina Aschley. Gwiazdy lombardu the best

Gość gość
Ten synalek to pedal idiota który ma wszystko podane na tacy i nie potrafi z tego korzystać. Brak szacunku do ojca który zatrudniając robi swoim głupim dzieciom przysługę by nie zebrali na ulicy, bo te polmozgi nie byłyby zdolne do normalnej pracy.

Gość gość
te dzieci Lessa to przykład typowych amerykańców. Kompletnie zidiociali, pewnie nie wykształceni ale zadufani w sobie i lekceważący innych. Szczególnym debilem jest synio walczący z ojcem o prymat. Nie ma on pojęcia o prowadzeniu interesu a rządzi ! W sumie jest to nieciekawy obraz Ameryki i Amerykanów.

Gość gość
Les, Ashley i Seth Goldowie oraz ich klientela to negatywny przykład społeczności Amerykanów. Dzieci, najpewniej nie wykształcone, nie mają kompetencji do kierowania czymkolwiek. Tatuś, stary cwaniak, żeruje na ludzkich problemach, ubiera się jak lowelas, a w tej swojej skórzanej marynarze wygląda tragicznie ! W programie widać, że negatywna ocena ciemnoskórych obywateli USA i nacji żydowskiej ma chyba swoje uzasadnienie. Program bardzo źle świadczy o Amerykanach.

Gość gość
Dziadostwo !!!! gdzie jest cenzura?!!!! Właśnie oglądam odcinek gdzie mowa o pomocy dla chorego psa. DYSKRYMINACJA dla psa !!!! Życzę wszystkim osobom, które układaly tekst dla "kiepskiego" łapiącego każdą rolę aktora, nie wspomnę nazwiska tego pana, który twierdzi : "to tylko pies" więc on jest tylko "człowiek" bezmózgowy, gdyż PIES jest mądrzejszy od niego !!!! Zastanówcie się wszyscy !!!!! PIES każdy, czy kundel, czy rasowy mądrzejszy jest od ludzi !!! Pies kocha bezwarunkowo, a ludzie tylko za coś !!!! Majątkowi oszuści życiowi!!!!! Ludzie robią krzywdę psom !!!! i na dodatek wszystkiego rozpowszechniają to poprzez telewizję !!!!! Wychowujcie tak po bandycku dzieci dalej, a nie będzie parobków do zarabiania pieniędzy na wasze emerytury, nie tylko dla ćwiczeń będą małolaty bandyci mordować się między sobą ćwicząc na psach, ale później zrobią to na waszych łbach !!!!!!

Gość marqs777

Wyreżyserowana na maxa. Grają ciut lepiej niż w Dlaczego Ja?

Gość z archiwum ABC

ten lombard , te paskudne mośki mają w Detroit - mieście doprowadzonym do kompletnej ruiny przez czarnuchów. takich, jacy tam przychodzą na godzinę przed otwarciem i stoją w kolejce, żeby zastawiać skradzione zegarki i pierścionki za 1/10 wartości. oczywiście, że te "kłótnie" z klientami są wyreżyserowane! ale już zachowanie tego tępego ...iszcza o ohydnej mordzie i pustym łbie - już nie. ...lałabym ją codziennie żelaznym drągiem po dupie - przez głowę jej rozum nie wchodzi - może z drugiej strony by zadziałało. 

Gość Cool

Po obejrzeniu kilku odcinków stwierdzam-jestem antysemitą i jestem z tego DUMNY.

Gość icyk

Pan Adolf miał rację !

"Hardkorowy lombard" przedstawia prawdziwe oblicze tego miejsca. "Gwiazdy lombardu" to utopia. Lombard to nie antykwariat czy galeria sztuki. I też te wszystkie sceny są wyreżyserowane.