Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiawylka

kocham dwóch ktorego wybrac

Polecane posty

Gość sylwiawylka

z jednym bylam 9 lat od 16 roku zycia do 25 lat to przyzwyczajenie ale dobry chlopak chce mieć ze man rodzine dzieci jest dobry ale nie wiem czy go kocham po tylu latach jeszcze czy to tylko przyzwyczajenie rozstaliśmy sie 4 miesiace temu zeby zobaczyc jak nam bedzie bez siebie ja po 2 miesiacach poznalam chlopaka ktory tez jest fajny ale inna religia niz moja, nie chce mieć nigdy ślubu kościelnego jedynie cywilny i nie chce chyba nigdy dzieci ale fajnie mi sie z nim spedza czas jest miedzy nami ta namiętność ktorej juz nie bylo z 1 chlopakiem.. nie wiem co robic ten 1 chlopak chce do mnie wrocic mowi ze nie wyobraża sobie dalszego zycia beze mnie a ja teraz poznalam tego nowego i zaczynam cos do niego czuc spedzamy cale dnie razem eh nie wiem co robic.. z tym 1 chlopakiem co bylam tyle lat wiecej niz 3tys on nie zarobi a z tym teraz poznanym jest o tyle dobrze ze ma łeb na karku i pomysl na siebie i ma sporo pieniedzy jest wykształcony nie wiem co robic doradzi ktos?

Gość gość
W dooopie mam doradzanie takim hipokrytkom.

Gość gość
provo!,w dodatku marne!,s.

Gość gość
sylwiawylka!! A ktory ma lepszy sprzet i ma dluzszego, wybierz tego co przerabie cie lepiej i czesciej, zebys pozniej nie podrywala mojego