Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza ciaza i poronienie...

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko 21 lat, dobry wiek na bycie matka wg biologii...co mogło wpłynąć na śmierć dziecka ? czy moje dziecko miało chorobę genetyczną ? Czy zawsze bede ronila ?

Gość gość
to nie Twoja wina ,ani wieku ani niczego.Tak po prostu bywa w początkowej ciązy i nie jest to niczyja wina.

ja tez poronilam kilka dni temu.. to byla pierwsza ciaza .. lekarz powiedzial ze jesli ma byc dobrze to mimo plamien czy nawet krwawienia jesli zarodek jest zdrowy to sie z tego wykaraska jesli sa jakies wady to mimo lekow i lezenia i tak nic z tego nie bedzie bo organizm bedzie mimo wszystko chcial sie pozbyc "czegos" szkodliwego...i tak bylo w moim przypadku ..chodze i płacze ale bedzie dobrze musze tak myslec i Ty tez tak mysl ,jeszcze bedziemy przytulac wlasne dzieciątka..

Gość madzia155
Hej dziewczyny! Też poroniłam kilka dni temu.. to był 21 tydzień, więc w zasadzie był to poród naturalny, wywołany przez lekarzy z powodu wady nabytej mojego dzieciątka :( Dodam, że również mam 21 lat i była to moja pierwsza ciąża.. Jak sobie dałyście z tym radę? Ja narazie nie potrafię znaleźć sobie miejsca, cały czas czuję jakby to nie była prawda, a pogrzeb już we wtorek..