Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaggieMagMag

Co waszym zdaniem odejmuje facetowi męskości?

Polecane posty

Gość MaggieMagMag

Co waszym zdaniem odejmuje facetowi męskości? Nie chodzi mi tu o cechy wyglądu, bo to ciężko zmienic. Myślę bardziej tu o takich rzeczach jak, np. Facet traci w moich oczach, gdy nie umie naostrzyć noży, gdy trzeba mu we wszystkim pomagać itp. Dawajcie tak dla żartu ;) Faceci nie obrażać się ;)

Gość gość
- Jest wegetarianinem. - Jest damskim bokserem. - Poważnie podchodzi do kosmetyków i depiluje się - rozumiem przyciąć, ba pochwalam, ale woskowanie czy maszynki WSZĘDZIE to odpada. - Nie potrafi przyznać się, że kobieta mu się podoba jeśli nie pasuje ona do zachodniego modelu urody, ani że jest ładna jeśli 'formalnie' nie powinien czuć do niej pociągu (nauczycielka, kuznka itd). - Nie potrafi przyznać się do swoich potrzeb seksualnych i 'ekwipunku'. - Jest Muzułmaninem.

Gość gość
Jak po chamsku popisuje się jakim jest macho. To wiadomo ze pipa.

Gość gość
zawsze sie zgadza ze mną

Gość gość
Jak nie dba o siebie bo to "niemęskie", kiedy ma dzieci ale się nimi nie zajmuje, kiedy nosi stare, workowate, rozciągnięte ubrania, pisze "hehe" (albo go gorsza wstawia to jako w wypowiedzi, nawet nie śmiech tylko taki kaszel zmęczonego osła).

Gość gość
Kiedy jest taką niezaradną pipą ktora nic nie umie zrobic w domu, nic nie naprawi sam i do wszystkiego wzywa fachowca, odrzucaja mnie faceci bez prawa jazdy i tacy ktorzy podstawowych rzeczy nie zrobia przy wlasnym samochodzie. A chyba szczytem jest facet chodzacy na solarium :D

Gość MaggieMagMag
Kiedy mlaska jak świnia, Kiedy trzeba za niego decydować, Kiedy zostawia wszedzie, po sobie, wszystko.

Gość gość
Rajstopy.

Gość gość
gdy dużo gada a mało robi najbardziej zniechęca mnie nieporadność życiowa w prostych sprawach codziennych obrzydza mnie to u faceta drażnią mnie też tak zwane koguciki morda duża i nic więcej bo jak przyjedzie co do czego to na gadaniu się kończy poza tym z fizycznych oględzin , brudne paznokcie , skarpety na stopach w klapkach , uzębienie nie kompletne albo z ubytkami dla mnie facet nie musi być bogaty ale jak jest zaradny mądry odpowiedzialny ambitny w miare swoich możliwości to można z takim góry przenieść