Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaa1112

źle odebrałam sygnały od niego. skompromitowałam się i boję się że strace pracę

Polecane posty

Gość gość
Masz szczescie, ze facet jest wporzadku

Gość gość
ja myślę, że on nikomu nie powiedział. Szczerze mówiąc, jak się mam wczuć w jego rolę, to ja bym nikomu nie powiedziała, bo smrodek się roznosi i faktycznie, byłoby tak, że by gadali na jego samego ( domysły, że cię podpuszczał, albo prowokował - jak już ludzie się rozgadają to nie ma końca). W ten sposób on też byłby w niemiłej sytuacji, że dopuścił do tego w pracy i nie jest to na jego korzyść. Do tego, jeszcze fakt, że jak ludziska zaczną gadać to i do jego żony może dojśc wiadomość, a takiej to trudno przetłumaczyć, że facet niewinny i miałby chłop piekło w domu. Ja na jego miejscu bym się nie chwaliła - myślę , że facet myślący i nie będzie się przechwalał, bo już nie jest małolatem i nie ma się czym jarać :) no może kolegom, którzy nie mają nic wspólnego z firmą :)

Gość gość
liczyłaś na to że da ci fiuta do mordy a tu zonk, nie wyszło, pech :)

Gość aaaaaaaaaa1112
Dobra ja juz dostałam za swoje tak mi wstyd, ze szok jeszcze się dzisiaj dowiedziałam, ze on ma dwoje dzieci.... Coś tam przyszedł i powiedział do kolezanki, ze dzieki ze mi tak szybko tem raport zrobiłas a ona no wiesz efektywność pracy po weekendzie wzrasta a on no a ja to miałem cięzki weekend Madzia ma ferie, nie ma nauki cały dzień kolezanki u niej są i biegają po całym domu chyba z 5 ich wczoraj było a adaś w sobotę zaczął chodzić takze juz trzeba za nim ganiać i pilnować a one coś tam super super pewnie specjalnie to powiedział i ciekawe ile on naprawde ma lat jak ma dziecko w szkole moze tylko tak młodo wygląda :-( naprawde dziewczyny mam nauczkę na CAŁE zycie

Gość gość
tak czy inaczej szukaj nowej roboty

Gość gość
Autorka owszem zachowala się źle, ale jej szef mogł powiedzieć "Ok nie ma sprawy." "Zapomnijmy o tym" itp. A nie tak chamsko "Nie kompromituj się już".

Gość gość
myślę że zachowanie dziewczyny to koszmar każdego ojca i męża, natomiast zachowanie faceta to marzenie każdej kobiety, taki mąż , ojciec czy chłopak a wreszcie szef to nadzieja, że rasa jeszcze nie zginęła.

Gość gość
Dobrze powiedział. Najpierw skompromitowała się swoim zachowanie, a potem tłumaczeniem, że źle odebrała jego sygnały, których on ewidentnie nie wysyłał. Tak czy siak dziewczyna ma nauczkę a sama historia mnie rozbawiła.

Gość gość
Wystarczyło jedno słowo odnośnie przyjęcia jej do pracy, a laska już myślała że na nią leci. Ciekawe jak facet przepuści ją w drzwiach i się uśmiechnie to ta pewnie pomyśli że ją kocha :)

Gość gość
Podejrzewam ze bedzie teraz sie z Toba obchodzic jak ze smierdzacym jajem :O Na pewno bedzie unikal Twojego towarzystwa i bedziesz zmuszona o wszystko pytac kolezanki. No coz, postaraj sie chociaz nie robic tych samych bledow :O

Gość gość
Nie przejmujvsie

Gość gość
:)

Gość gość
Uważaj, bo dalej stosujesz odzywki spod latarni - co to ma być "no to pa" do szefa, którego w dodatku dopiero co zmolestowałaś? :O "Pa" to możesz do koleżanki, w pracy "do zobaczenia", "do widzenia". Skąd tyś się w ogóle urwała???

Gość gość
Niezła historia ;) ale i tak masz farta

Gość gość
Co racja to racja. To "Pa" na do widzienia to naprawde ni z gruszki ni z pietruszki. Moze laska byla sponsorowane w szkole sredniej i stracila wszelkie poczucie perpektywy?

Gość Mchy i Porosty
Pewnie , że gość to jakiś bucowaty katol. To miło jak kobieta podrywa. Zawsze jak się nie ma ochoty to można to obrócić w żart, zadziałać uśmiechem. "Pa" się nie mówi do katobuca. Do mnie w pracy wiele kobiet mówi "pa", jest w tym coś osobistego, miłego.

Gość gość
Michy i Porosty, ty lepiej wroc do michy :-D Fajnie jest jak kobieta podrywa ale nie w pracy. Praca nie jest od tego zeby sobie tak rozwijac bujne zycie towarzyskie i na dodatek wlazic wlasnemu szefowi do gaci.

Gość Mchy i Porosty
U nas w pracy cały czas unosi się w powietrzu erotyczna atmosfera. Towarzystwo jest mieszane tak 27-40lat, ludzie po studiach , inteligentni, więc na porządku dziennym są różne żarty, docinki, często o flirciarskim zabarwieniu i nikt z tego nie robi problemu. To właśnie kobiety są śmielsze, siadają nam na biurka, czasem kładą rękę na ramnieniu itp. Faceci raczej operują słowem. Nitk z nikimi nie sypia, nie robi obory, ludzie mają swoje rodziny.

Gość gość
co racja to racja. To "Pa" na do widzienia to naprawde ni z gruszki ni z pietruszki. Moze laska byla sponsorowane w szkole sredniej i stracila wszelkie poczucie perpektywy? hahahaha dobre :D bardzo możliwe, laseczka widać ma mentalności ku.rew.ki :D ciekawe jak daleko :zajedzie: na tyłku :D

Gość gość
i tak mu się oddasz bo wszelkiego rodzaju awans w takich korpo wiedzie tylko przez łóżko - zrozum ze dostałaś sie tam nie dlatego że jesteś jakoś specjalnie zdolna ( a jak jesteś to podobnie jak jakieś 90 proc. tego narodu) tylko po prostu on chce cię przelecieć.