Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selimeczka2000

stluszczona watroba

Polecane posty

Gość selimeczka2000

witam, okolo 3 miesiecy temu mialam usuniety woreczek zolciowy, bol pozostal, usg niczego nie wykazalo, tomografia takze, ostatnio robilam mrt ,wyszlo ze moja watroba jest stluszczona ale jest niepowiekszona i nie uciska na inne narzady, badania krwi w normie, co mnie boli ? bol po prawej stronie brzucha pod zebrami, boli najbardziej gdy chodze, w pozycji lezacej jest dobrze, ale jezeli leze na prawym boku to znowu boli co to moze byc, juz sama nie wiem a moj lekarz odsyla mnie co rusz do innego specjalisty, teraz mam termin do specjalisty od watroby ale dopiero za trzy tygodnie dziekuje ,moze znajdzie sie ktos , kto walczyl z podobnymi dolegliwosciami pozdrawiam kaska

Gość gość
obecne żarło to jest , nie wiadomo co na to poradzić bo niby jak ? mam to samo jak ty też po operacji a dalej boli już 3 rok wykańczają nas taka prawda :O

Gość selimeczka2000
juz sama nie wiem co o tym sadzic, teraz czekam na ten termin do hematologa

Gość gość
ostropest plamisty!!! najlepszy na wątrobę, stluszczenie itp

Gość gość
Do hepatologa

mialas ecpw? moze to mikrokamica przewodow. jak bierzesz jakies leki na stale to dobrze ci radza z tym ostropestem bo to zawsze negatywnie wplywa. ja mialam stluszczona po lekach.

Gość gość
mnie ketanol rozwalil watrobe

Gość gość
Oj, nie panikuj, ja po wypadku samochodowym miałam PĘKNIĘTNĄ wątrobę.i póki co żyję..

Gość gość
kurna zapomniałam , jak ktoś tutaj napisał ostropest polecam szczodrze ! fajnie że ktoś napisał ja sama stosuję i pomaga i zapomniałam napisać , jestem odkąd 4 raz użyłam ziół jestem zwolenniczką ziół i tego co nam natura dała ,polecam każdemu z dala od chemii z dala od jedzenia tego jakie nam serwują starajcie się mieć własne ogródki i hodujcie tam zioła i warzywa oraz owoce nie kupujcie syfu ze sklepu !