Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem ziajka dla niemowlat

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie mamy. Mam dwuletnie dziecko i uzywam do buzki dziecka krem ziajka od pierwszego dnia zycia jest bardzo dobry nie uczula przy tym cena korzystna, moja szwagierka twierdzi ze tani to gowno i powinnam odstawic bo niszcze skore dziecka i mi to wypomni jak bedzie dorosly ze mu zniszczylam cere. Macie jqkies doswiadczenia opinie o kremie???

Gość gość
A po co smarujesz dziecko kremem? Ma jakieś problemy ze skórą? Na mróz/słońce? Czy na co dzień? Pytam, bo sama moich 2-latków nie smaruję od ponad roku żadnymi specyfikami i skórę mają bardzo ok.

Gość gość
Ja smaruje tylko przed wyjściem na ostre słońce i teraz w zimę, nie zwracam szczególnej uwagi na markę, a ty autorko o jaki krem pytasz?

Gość gość
Smarowanie dziecka kremem, jeśli nie ma ono problemów skórnych może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Po co ta cała chemia? (rozumiem na mróz/słońce)

Gość gość
Tu autorka smaruje teraz glownie przed wyjsciem na sanki gdy spedzamy dlugi czas na mrozie.

Gość gość
A co to za różnica jaka firma? Jak krem jest na mróz i wiatr to ok

Gość gość
ja mam z ziajki krem dla niemowlat wlasnie i smarujemy pupe nim no i buzke na wyjscie