Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobojstwo a rodzice

Polecane posty

Gość gość

chce popelnic samobojstwo, ale nie chce tego robic rodzicom jakie jest wyjscie z tejsytuacji?

Gość gość
pomódl się o raka albo o jakąś inną nieuleczalną chorobę

Gość gość
żadnego nie ma

Gość gość
Idziesz do psychiatry, dostajesz skuteczne leki, potem na psychoterapię, odzyskujesz radość życia, żyjesz szczęśliwie Ty i rodzice. Koniec. Depresja to taki stan, w którym Twój mózg nie funkcjonuje prawidłowo i poniekąd próbuje Cię zabić. Nie pozwalaj depresji decydować za siebie. Myśli samobójcze to ona, nie Ty.

Gość gość
Brawo gościu wyżej. Autorze dobrze ze pomyslales o rodzicach bo samobojstwem ukarasz rodzicow i zniszczysz im życie a napewno na to nie zasługują. Idz do lekarza zacznij brać leki i walcz o życie

Gość gość
jestem kobieta czy znacie rodzicow ktorzy przezyli smierc samobojcza dziecka i radza sobie jakos? biore leki juz 4 lata

Gość gość
czy uwazasz ze mozna sobie z tym poradzic, ze czas zaleczy rany? wnioskuje ze nie masz dzieci. Taki koszmar nigdy sie nie kończy. Skoro leki Ci nie pomagaja idz do innego lekarza, popros rodziców by tez Ci kogos poszukali.

Gość gość
leki pomagaja na tyle ile mogą mam mysli samobojcze przez sytuacje ktore sie dziejaw moim zyciu nie ma szans zebym z tego wyszla, koszmar juz sie zaczal wlasciwie nie wiem czy moja smierc nie bedzie dla nich mniejszym koszmarem

Gość gość
"czy znacie rodzicow ktorzy przezyli smierc samobojcza dziecka i radza sobie jakos?" x x x ja znam matka przedawkowała psychotropy i też umarła

Gość po co to robisz
Na pewno po twojej stracie doznają traumy w rodzinie mojej kuzynki dziecko wypadło z okna wszyscy uważają ze to samobujstwo . leczy się teraz psychicznie bo uważa ze nie dala mu tego co najlepsze ., Nie funduj im tego czm chcesz to zrobić zawsze jest jakieś wyjście

Gość gość
no chyba ze sie nie ma rodzicow