Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związałam się z biednym facetem NIE WIEM CZY DOBRZE ZROBIŁAM

Polecane posty

Gość gość

jestem osobą, która myśli przyszłościowo, a będąc z nim dopiero teraz zaczęłam myśleć o przyszłości. nie wiem, czy on podołałby utrzymaniu mnie, siebie, nas jako rodziny. przepuszcza pieniądze jak idzie ze znajomymi, wtedy nie żal mu ani grosza, ale jak idziemy na zakupy to skąpi, bierze najtańsze produkty. nie uważam, że tańsze to gorsze, choć w niektórych przypadkach warto dopłacić 1zł i mieć pełnowartościowy i pełnowymiarowy produkt, który jest o niebo lepszy. nigdzie nie wychodzimy, bo nas nie stać. bywa, że i ja dopłacam do tego wszystkiego. nie chodzimy do kina ani do teatru, choć uwielbiam to. on na piwko z kolegami nie szczędzi, wtedy i czipsy stawia kolegom. do domu nawet owoców nie kupi jak wraca z miasta. jego mama kiwnie palcem, że nie ma, to potrafi jej połowę oddać. nie wiem co o tym sądzić. czy rozstać się za wczasu?

Gość gość
jestes zauroczona

Gość gość
Przedewszystkim rozmowa i otworzyc mu oczy, a jak nie zmieni i nadal tak bedzie robil kopnij w d/u/ pe i znajdz innego bo bedziesz zalowac

Gość gość
nie ma sensu wiazac sie z kims takim

Gość gość
odpusc sobie

Gość gość
tutaj problemem nie jest jego bieda, tylko jego charakter - jest gowniarzem. czy warto? - nie warto. ale sama musisz podjac decyzje

Gość gość kolega zyczliwy
od razu skończ znajomość, on sie chwali tym przed kolegami-debilami jaka to ty zakochana bez pamięci ps. pewnie oprócz robienia flaka seksu tez nie ma ;)

Gość gość
Facet jest niedojrzały do związku i życia. Nie myśli o przyszłości, aby się cz3goś dorobić i coś stworzyć z Tobą. Porozmawiaj z Nim, a jak się n7e zmieni to odpuść sobie