Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzane? oszukuje mnie?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z facetem przedwczoraj. Dzisiaj jestem na wyjeździe służbowym, napisałam wczoraj do niego smsa nie odpisał ... dzisiaj dopiero napisał ,że : Dzien dobry kochanie, mam nadzieje ,że wyjazd Ci sie udaje :) nie mogłem wczoraj odpisać bo miałem mnostwo spraw do załatwienia, wczoraj wieczorem też było mi wyjatkowo :* całuje. A w następnym smsie dopisał " tzn przedwczoraj ;)" Myslicie ,że pomylił się i do kogos innego chciał napisać czy pomylił się z tym ,że napisał "wczoraj" zamiast "przedwczoraj"?

Gość gość
up

Gość jakgwiazdynaniebie
Mysle ze pomylil sie z tym 'wczoraj' , bo cala reszta pasuje ewidentnie do waszej obecnej sytuacji. Ale nienawidze tego jak ktos sie tlumaczy ze mial czasu odpisac. Ok, ja rozumiem ze przez jakis czas mozna nie odpisywac , alw zeby na drugi dzien dopiero? Napisanie smsa zajmuje jakies 30s. , nawet jak czlowiek sie do lozka kladzie to lezy troche zanim zasnie i chociaz by wtedy ma ten czas na odpisanie . I nie chodzi mi tu o ta konkretna sytuacje Twoja, ale ogolnie Nienawidze takiego tlumaczenia!

Gość gość
no własnie jemu czasmi sie zdarza odpisywać na drugi dzien :( nie zbyt czesto ,ale czasem tak