Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marti29

Potrzebuję Pomocy,czy można?

Polecane posty

szukam na różnych forach i nie mogę się doszukać,o co chodzi ? od 7dni przymuję lek duphaston w dawce 2x1 w celu wyregulowania miesiaczki. wczoraj miałam straszliwy ból brzucha mianowicie lewego jajnika,ból był tak okropny że chciałam zgłosić się do szpitala ale zażyłam leki przeciwbólowe i ból zmalał. dziś dostałam plamień brązowo krwistych ,czy ma ktoś podobne doświadczenia do moich? czy winą może być lek ,czy to o czymś świadczy? dodam fakt że staram się o ciąże czy to mi nie przeszkodzi i co się ze mną dzieje? zgłosić się do lekarza czy dalej mam brać te tabletki do końca 10 dnia?

skoro stosujesz to na wyregulowanie miesiączki i dostałaś plamień, to najwidoczniej miesiączka się zbliża. duphaston nie przeszkadza w staraniach o dziecko, przecież często podaje się go kobietom, gdy jest ryzyko poronienia.

znowu zaczął się ból brzucha delikatny tym razem,plamienia ustały .dziwna sytuacja z duphastonem? waszym zdaniem po mimo plamien mam go dalej brać do tych 10dni czy już dziś nie brać skoro plamie.