Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam kto zna troche jezyk angielski..przed czym oni tu ostrzegaja

Polecane posty

Gość gość

http://superbon.net/?p=2234 ogolnie napiszcie przed czym oni ostrzegaja tutaj na tej stronie.. bo ja dostalam wlasie taki mail wczoraj od tegio wydawnictwa po angielsku...:(i mi proponuja opublikowac artykul z tego co troszku zrozumialam.. znam tylko niemiecki więc nie rozumiem konkretnie co teraz na tej stronie piszą..

Gość gość
sprawdz sobie w google translate

Gość gość
Ach so.

Gość gość
czy warto tam publikowac ??przeslac im to??czy to sie bedzie liczyc w swiecie??jak myslicie??

Gość gość
to wydawnictwo odezwalo sie do tego goscia i zaproponowalo mu opublikowanie jego pracy naukowej. Gosciu natomiast ostrzega, ze wydawnictwo publikuje bez jakichkolwiedk poprawek edytorskich, ktore powinny sie pojawic, i ktore pewnie zrobilo by jakies inne wydawnictwo, wiec twoja praca nie bedzie tak wartosciowa, i zeby nie pracowac z tym wydawnictwem bo to nie pomoze twojej carierze

Gość gość
dzięki kochani.. czyli to nie będzie sie liczyc jako publikacja naukowa ??nie warto??jak myslicie?

Gość gość
przecież ci napisał ktos już że nie warto!! wołami trzeba pisać, żebys zrozumiała?

Gość Camilla Joan
Chcesz podszkolic swoj angielski i dowiedziec sie wiecej o jezyku a takze o zyciu w Wielkiej Brytanii?Zapraszam na mojego nowego bloga o jezyku angielskim i kulturze brytyjskiej-PO ANGIELSKU http://mylittleworldinuk.blogspot.co.uk