Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski facet który przeklina i udaje groźnego to tragedia

Polecane posty

Gość gość

Nie dość, że kurd**el to jeszcze fika :o Zauważyłam też, że tacy często są agresywni do kobiet. bo nie dadzą rady równym sobie :)

Każdy kto przeklina i się sadzi jest śmieszny to wynika z kompleksów. A że niski nie znaczy jeszcze, że słaby... Zresztą niski to jaki?

Gość gość
śmieszni są, taka kupa co się miota i fika - fikaczu ;)

Gość gość
haha, dzięki poprawiłaś/łeś mi humor :p No niski, to taki około 165 cm.

Gość gość
up up

Gość męska rzecz
Ja mam 170cm i niektóre dziewuchy mówią mi że jestem kurduplem :D. A co do przeklinania to cóż, brak kultury razi niezależnie od wzrostu.

Gość gość
Facet który ujdzie to taki co ma min. 175 cm.

Gość gość
agresywni do kobiet ? A co to ma wspołnego ze wzrostem ? Ten co tłukl rihanne na kwasne jabłko , Chris Brown ma 185 cm wzrostu .- mozesz znalezc w google . Twoje zarzuty są zatem nie tylko chybione , oprócz tego są śmieszne i sam fakt , że narodziły się w twojej głowie świadczy o tym , że psychiatra by ci się przydał .

Gość psychiatraa
kto mnie wołał ?

Gość gość
Nie narodziły się w głowie, niedawno taki kurd**el 165 mnie zaczął wyzywać za właściwie błahy powód. Ja właśnie często spotykam niskich ludzi(młodych) ale wyszczekanych. Wszyscy z którymi miałam problemy byli niscy, z wysokimi nie maiłam problemów(jeszcze). Nie licząc oczywiście starszego pokolenia, bo wiadomo kiedyś było inaczej, 160wzrost to była normalka. :)

Gość gość
Żeby nie było-ja nie mam nic przeciwko niskim nie oceniam ludzi na podstawie wyglądu. Ale po prostu zjawisko wyszczekania jest bardziej widoczne wsrod niskich facetów

Gość gość
Niski, gruby (ale udający "przypakowanego"), krótkie, ścięte maszynką włosy, czapka z daszkiem skierowanym do tyłu i dresy (Nike, Adidas, Puma lub Reebok) + buty tychże marek. Takich facetów najbardziej nie lubię i nawet nie chcę ich oglądać.

Gość gość
I dobrze, ma byc grzeczny i dac sobie w kaszę dmuchać bo jest niski?

Gość gość
Wszyscy z którymi miałam problemy byli niscy, z wysokimi nie maiłam problemów(jeszcze). Dlaczego zatem szufladkujesz ludzi ? On wyzywał cie nie dlatego , ze był niski tylko ma taki charakter , równie dobrze mógł być to wysoki .. Chamem i prostakiem może być każdy . Co to ma wspólnego ze wzrostem ? Chris Brown - 185 cm - z twojego chorego umysłu wynika , ze wysoki moze bić kobiete i traktować ją jak szmate , tylko dlatego ze jest wysoki , wybierz się do psychiatry dobrze ci radzę .

Gość gość
Dobrze, że fika do każdego i nie zna zasad podstawowej rozmowy? Ja na prawdę nic złego mu nie powiedziałam :O Po za tym niscy zawsze byli wredni dla mnie, ja jestem średniego wzrostu, tak 163, i mam uraz do niskich facetow

Gość gość
dziwna jesteś i tyle ..

Gość gość
sam jesteś pusty umysł

Gość gość
czemu? ktoś mnie źle potraktował za nic i mam prawo być zła 😠

Gość gość
Wzrost coś znaczy ?? Co niektórzy pisali tu do ,,fikania,, coś że ,, Kurd**el a się rzuca ,, ... Uwierzcie mi ( mówię tu do tych co tak uważają ) że taki co ma 170 cm nie raz was roz*** w nic :) To że niektórzy mają po 185 cm to nic nie znaczy ... Także nie myślcie że osoba o wzroście 170 cm to C***a ;) ... Bo ja mam tu trochę ponad 170 cm i co ?? mam się bać kogoś bo ma 185 i czy ileś tam ?? No proszę żenada .. PzdR ( dla tych ludzi ) Ps. : Z Czasem Sami Się Przekonacie Jak Dostaniecie Własnie Od Takiego ,,Kurdupla,, w Mazak .... NIE OCENIAJCIE LUDZI PO WZROŚCIE I BUDOWIE POSTURY ;))

Gość gość
Zgadzam się z tematem w 100%. Miałam takiego szefa - gruby, brzydki kurd**el. Najwiekszy ubaw w zyciu miałam jak dostał w/p/i/e/r/do/l od mojego kolegi w pracy. Myślał, że wszystko mu można, ponizał kolege przy innych facetach. Kolega to kawał chłopa, 190cm samych mięśni. Więc jak ten kurd**el się do niego sadził - ten go łaps za koszulkę i go podniósł do góry. Tak się wsciekł, ze o mało go nie zadusił. Okulary mu podeptał :D Dostał taki łomot, że do końca zycia zapamięta.Gdyby nie inni pracownicy, którzy kolegę siłą odciagneli od kurdupla, to pewnie by go zabił. Zrzucliśmy się póżniej na dobrą butelkę dla niego, za to że w/p/i/e/r/d/o/l/i/ł mu za nas wszystkich :D :D :D

Gość gość
:D :D :D :D

Gość gość
takie kaczany są najgorsze, ani wyglądu ani charakteru

Gość gość
Kaśka, to nie ja jestem kurd**el tyko ty żyrafa:-P

Gość gość
bo taki próbuje wyleczyć swoje kompleksy

Gość gość
ja jeszcze zauwazylam ze takie knypki sa czesto przepakowani co w rezultacie wyglada tracicznie wysoki na 160 i szeroki na 160