Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety jak zajda w ciaze udaja ze sie zmienily

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to ze udaja odrazu madrzejsze od ciebie, wszystko lepiej wiedza I niechodzi tu o dzieci czy ciaze, o cala reszte, mam kolezanke glupawa, kazdy kto ja zna wie jaka ona jest , byla tak glupia ze az jej bylo szkoda, wpadla z jakims kolesiem ktory sie napatoczyl jej w 39 urodziny, bo do tej pory nigdy nie byla w zwiazku, I raptem inteligencja jej urosla, ona wszystko wie najlepiej, najlepiej sie zachowuje, co kilka miesiecy temu bylo zupelnie inne, przeklinala, gasila papierosy na chodniku na ulicy I wkladal do pudelka reszte na pozniej a teraz ona sie zrobila dama, to jest tylko na moment, bo dlugo nie wytrzymala udawania kogos innego, ja nie rozumiem po co udawac kogos kim sie nie jest, jak za chwile znowu sie wraca do swojej wersji

Gość gość
nie kobiety udają, tylko twoja głupia koleżanka. Dlaczego generalizujesz na podst. tego jednego przykładu?

Gość gość
wiele kobiet tak robi, nie wiem czemu mze uwazaja ze skoro sa matkami to trzeba byc madra I inteligentna I duzo rzeczy nie wypada, ale I wypada duzo rzeczy wiedziec, natomiast nie zdaja sobie sprawy ze wlasnej natury I charakteru nie da sie zmienic, asztucznosc widac z daleka I jak popelnialy glupie bledy to beda to robic nadal, czasem jest smieszne, sama sie przygladam kolezankom jak robia z siebie idiotki:)