Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w wieku 60 lat można się zakochać

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co powiedzą dzieci jestem po rozwodzie 5 lat i do tej pory sama miesiąc temu poznałam pana w moim wieku boję się czy dzieci mnie nie wyśmieją. Każdą wolną chwilę spędzałam przy wnukach Wojtek chce mnie zabierać w weekendy na wycieczki do różnych miast do tej pory nie jezdziłam bo nie miałam czasu. Wojtek mówi nie patrz co powiedzą dzieci tobie też należy się odrobina przyjemności córka już robi mi wymówki że coraz mniej czasu mam dla nich ale jak 5 lat byłam na każde zawołanie to było ok co robić dalej być samotną starszą panią opiekującą się wnukami???

Gość gość
mozna sie zakochac nawet w wieku 70 lat

Gość gość
Zdecydowanie żyj swoim życiem, możesz pomagać córce ale w granicach przez Ciebie określonych, Ty swoje dzieci juz odchowałaś, a macierzyństwo córki to ona powinna przeżyć. Miłych wycieczek:)

Na miłość nigdy nie jest zapózno przychod******ażdym wieku i nas zaskakuje

Gość gość
a dlaczego nie?

Gość gość
widze na przykładzie mojej teściowe , 8 lat wdowa i w Święta poznalismy jej partnera. Poznali się na portalu randkowym http://kochaj.pl czyli miłość może przyjśc w każdym wieku

Gość gość
Nigdy w życiu, nie bądź samotną starszą Panią na zawołanie dzieci, wnuków. Kobieto, ty żyjesz i masz prawo cieszyć się życiem. Wnuki, to nie twoja broszka. Rodzice maja obowiązek , nie ty. Powodzenia na nowej drodze życia. Na miłość nigdy nie jest za późno.

Gość gość
moja mama zmarła w czerwcu 2017, a ojciec już znalazł sobie dziewczynę, trochę młodszą od siebie. On wdowiec, ona wdowa, nikt nie chce być sam. Nie mam pretensji, dla nas to nawet lepiej, że ma kto się nim zająć

Gość gość
w twoim wieku nie licz na miłość lecz na przyjaźń