Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandralove

Czarny penis

Polecane posty

Gość gość
spragniona00007 ja też mam takie marzenie.

Gość Julietta87
Musisz wybrać się na wakacje za granicę, tam będziesz miała raj na ziemi.

Gość gość
Kiedy ostatnio się zabawiałaś z jakąś czekoladką?

Gość gość
Wpadam na kaffe i co widze? Sandre postujaca w niedzielne poludnie. Sandra, napisz prosze, jak to jest byc samotna z Twoja fiksacja? Z zona doszlismy do wniosku, ze jestes bardzo nieszczesliwa, skoro swoje kruche ego probujesz podbijac takimi miałkimi opowiastkami. No coz. Twoi rodzice pokpili sprawe Twojego wychowania zakompleksiona istoto.

Gość gość
No chciałbym :)

Gość gość
Nie chce mi się tworzyć nowego maila :/

Gość gość
ciekawe doświadczenie pewnie

Gość gość
Nie wiem czym tak podniecacie się dziewczyny.Mojemu chłopakowi sama mierzyłam -21 cm.Chłopak spod W-wy, typowy Polonus.Jesteśmy parą od 3 lat, za rok planujemy ślub-jak skończę studia.Mimo, że od roku razem mieszkamy i bardzo go kocham, to seksimy się 1 lub 2 razy w tygodniu, bo boli mnie po tym podbrzusze .Może kiedyś w przyszłości, po dziecku, będzie lepiej.Nie wiem. Jeśli któraś lubi takie duże, to na pewno i w Polsce znajdzie. Zostawmy czarnoskórych ich kobietom. Wiem na pewno, że co innego dla kobiety oglądać takie penisy w filmach czy na fotkach a co innego seks z tak bardzo obdarzonym.Pewnie nie wszystkim z was byłoby komfortowo. Lodzik jest ok, ale w środku, z dużym i grubym jak u mojego chłopaka, czasami niestety niefajnie.

Gość gość
tak dokładnie, boli podbrzusze a jeszcze niektóre pozycje są nie do zniesienia np. na jeźca

Gość gość
Taki wielki to marzenie dojrzałych kobiet, które mają duże dziurki, ciągle niezaspokojone i wilgotne.

Gość gość
Nie masz racji. Tu nie chodzi o ich wielkie pały a o kolor skóry, dzikość i seksapil. Bądźmy szczerzy, polscy mężczyźni nie są atrakcyjni.

Gość gość
gość dziś Nie masz racji. Tu nie chodzi o ich wielkie pały a o kolor skóry, dzikość i seksapil. Bądźmy szczerzy, polscy mężczyźni nie są atrakcyjni. X LOL. Jaka dzikosc, jaki seksapil? Na czym opierasz swoja opinie? Gdzie mieszkasz? Ilu procentowo jest tam czarnoskorych mezczyzn i jaka jest srednia ich wieku?

Gość gość
Pała może być biała aby wielka

Gość gość
Tylko duża i gruba biała pała. Kiedyś w Stanach próbowałam z dwoma czarnymi. Obaj koło 30-stki, fajne byczki.Niestety wiotkie.Ani lodzik ani trzepanie nie postawiło na 100%.Żadna atrakcja.

Gość gość
fe