Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska9

Kobiety czy wasi mezowie....

Polecane posty

Gość Ciekawska9

Czy wasi mezowie was doceniaja. Mam tu na mysli czy nadal prawie wam po latach komplementy, kupuje kwiaty bez okazji, podziekowali wam ze urodzilyscie I'm dzieci itp. Prosze o szczere wypowiedzi

Gość gość
nie :(

Gość gość
tak, ale tylko wtedy gdy go nie ma,jak jest wdomu to zapomina:O

Gość gość
Czyli typowi polacy niedoceniajacy swoich kobiet. A jak taka pojdzie do innego co ja docenia (oczywiscie nie polaka) to zaraz wiedza co o niej powiedziec. Zalosne polskie buraki

Gość gość
Ja czekam az mi kobieta kupi kwiaty zato ze jej zrobilem dziecko i nanich pracoje:-)

Gość gość
Tak.

Gość gość
Do gosc 15:34......bo sie boi ze pojdzie sa na lewizne. A polaczek to taki mentalny Arab I dzielic sie nie chce, ale Sam nie docenia. Kwestia czasu. Ja juz mysle o zdradzie. Ilez mozna. Ale sie ch***** moze zdziwic....hahhahah

Gość gość
Komplementy czasem, kwiaty z okazji, nie dziękował za dzieci ale mnie wspierał w ciąży, a po porodzie karmił je czasem butelką, przewijał i się nimi dużo zajmował. Jak wrócił do pracy to już trochę mniej ale nadal mi pomagał. Zresztą jak ja wróciłam do pracy (szybko) to zajmowała się nimi w tym czasie babcia, później niania więc gorzej od mnie się nimi nie zajmuje.

Gość gość
Do 15:35....a oprocz zrobienia cos jeszcze? Pracujesz na nia bo to twoj z****** obowiazek! Proste

Gość gość
Do gosc 15:34.....on jest za granica i w rozmowach, smsach zapewnia ze kocha, a jak wraca kilka dni jest ok a potem klotnie:O

Gość gość
Nic więc dziwnego, że kobiety coraz częściej wybierają na mężów facetów zza granicy :)

Gość gość
Jak kobieta tez pracuje, to facet ma robic na pol, a nie POMAGAC !!!!!!! K....kult araba wciaz zywy, a baba to nadal robot w polsce

Gość gość
15:40........I dobrze dla nich, bo na ch trzymac chama I nieroba!

Gość gość
Tak:) chyba się oboje trochę starzejemy(ja 44 on 45) ale ostatnio jakis taki romantyczny sie zrobił....powiedział,że nawet nam się te dzieci udały(czwórka)i że ładnie wyglądam jak na te moje lata-kwiatki czasem przynosił-teraz woli cebulki mi kupić-bo wie ,że lubie sadzić kwiatki i wiosna idzie....jednak fajny ten mój mąż....

Gość gość
Do 15:39.....znajdz sobie kochanka. Najlepiej zonatego zeby trzymal gebe na klodke. Twoj na 99% I tak cie zdradza, jak to nasi. Rzucaja sie na wszystko co sie nawinie. Zrob sobie testy czy cie czyms nie zarazil.

Gość gość
Polak I docenia nie kobiety.....dobry kawal. A potem zdziwieni ze zadna ich nie chce

Gość gość
Podziękować za to że urodziła nam dziecko? Czy wy się dobrze czujecie? Kto ma wściek macicy na dziecko, facet? To kobieta powinna podziękować że daliśmy się namówić i harujemy na nich. Wam ta emancypacja resztę szarych komórek wypaliła

Gość gość
To se Sam urodz to zobaczysz jakie to przyjemne. Seksic tez sie nie musisz, nikt cie nie zmusza. Wszak zawsze masz swoja reke albo kolegow!

Gość gość
Nikt was nie zmusza, facetowi dziecko potrzebne jak dziura w moście

Gość gość
Niektórzy mężczyźni chcą mieć dzieci

Gość gość
a za co mam mowic komplementy? za rozciagniete ciuchy? za chodzenie w dresach po domu? za strojenie sie tylko jak idzie do kolezanki? za wymuszony seks? za ciagle narzekanie? chcecie komplementow to na nie zasluzcie

Gość gość
ps. takie tematy sa glownie dlatego: dalam d**y arabowi czy innemu brudasowi bo mi tak pieknie slodzi (to nic ze 1000 innym na ulicy tak samo) a teraz szukam wytlumaczenia ze polacy na nas nie zasluguja.

Gość gość
A kiedy kobieta podziękuje że jej te dziecko zrobiliśmy i utrzymujemy? Co, obowiązek? Nic nadzwyczajnego nie robimy? No właśnie...

Chyba autor z 15.35? Po dwóch! wypowiedziach wniosek, ze "żałosne polskie buraki"? Po takim "komentarzu" nie chce mi się nic wpisywać w temacie. Autor/autorka ma problem z głową. I z intelektem.

Gość gość
Moj docenia, szczególnie gdy odnosze jakies sukcesy, zawodowe, czy inne, wspiera mnie w tym. Akurat w kwiatach nie jest mocny, nie dziękuje za urodzenie ( bo nie bardzo rozumiem, czemu mialby, jesli ktos jest w ciazy, to na ogól rodzi), natomiast docenia to, jak je wychowałam.

Gość gość
Polski facet to najczesciej wredny uj! Jakos inni potrafia sie zachowac a te polskie buraki jakos nie. Mysla ze sa darem od boga ze swieta sperma, ale sie pomylili. Pojechali poza Polske I okazalo sie jacy sa super. Zadna babka na swiecie ich nie chce, nawet rodaczki. Jedyne gdzie moga zamoczyc, to jakies polmozgie solariowe mariolki czyli rodaczki .....hahaha Kazda na swiecie wie ze bujac sie z polakiem to obciach. Juz nawet murzyn lepszy. Nie ma sie co oburzac, takie sa fakty

Gość gość
Wypada tylko dodać że wasza picza jest dokładnie tak święta jak nasza sperma. I nikt normalny nie będzie jej czci oddawał

Gość gość
Gdyby nie kobieta to by was uje nawet nie bylo.....wiec powinniscie nas codziennie po tej piczy calowac!

Gość gość
Mój kwiaty kupuje tylko "z okazji", czyli np. na rocznicę ślubu, na moje urodziny, na dzień kobiet. Z tego co słyszę od koleżanek to i tak dobrze, bo niektórzy po kilku latach małżeństwa zapominają o takich "drobiazgach"... Komplementy mówi, choć nie za często, a czy dziękuje, że dziecko urodziłam? Na porodówkę przyniósł kwiaty i to szczęście w oczach to było największe podziękowanie :)