Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne mysie blondynki jak sie farbujecie?

Polecane posty

Gość gość

na jakie kolory?

Gość gość
ja dlugo farbowalam na ciemny braz. wygladalam okropnie jak smierc(blada twarz itp itd) ale ciezko mi bylo zejsc do naturalnego. Potem mialam naturalny ale jednak kolor błota piekny nie jest wiec teraz mam delikatne refleksy blond-nie zadne pasemka ani nic tylko kilka refleksow zeby ten mysi blond byl taki rozswietlony, w dodatku nie widac praktycznie odrostow. Robie takie refleksy raz na pol roku

Gość gość
farbowalam przez dlugi czas na rozne kolory ale teraz wracam do swojego , juz malo zostalo i bede miala swoj kolor, moze nie najpiekniejszy ale w lecie na sloncu moze nabiora troche ledniejszego odcienia, pozatym sa szampony do wlosow blond i jakies specjalne mazidla nadajace delikatne refleksy. kolor kolorem ale od dawna nie mialam tak mocnych i lśniących włosów, sa naprawde ładne i zdrowo wygladaja.

Gość gość
farbowałam już na rudy jasny brąz i średni kasztanowy. w obu wyglądałam fatalnie. teraz mam chłodny lekko złocisty średni, jest nieco lepiej, ale i tak marzę o jaśniejszym i jeszcze chłodniejszym, na poziomie 5

Gość gość
zawsze rozjasnialam, ale wlasnie przyciemnilam lorealem excellence 7. balam sie strasznie co wyjdzie, sa ciemne ale napewno beda sie wyplukiwac.