Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznałam chłopakowi miłość a on odzedł

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat, on 25. Jesteśmy razem 3 miesiące, więc dla mnie takie deklaracje po pewnym czasie są raczej normalne. Powiedziałam że musimy porozmawiać. On siedział jak na szpilkach trochę (może myślał, że chcę zerwać)?Powiedziałam, że bardzo go kocham i chciałabym z nim już byc na zawsze. A on się zmieszał wtedy, nie wiedział co powiedzieć tylko,że dla niego to trochę za wcześnie i od tego czasu się nie odzywa czyli od 2 dni smutas.gif Myslicie, że to ja przesadziłam? Napisałam do niego maila takiego dłuuuugiego, w którym napisałam jaki jest dla mnie ważny, ale sama nie wiem czy go wysłać...

Gość gość
daj mu trochę czasu. Myślę, że z wyznaniem nie zrobiłaś żle, ale źle zrobiłaś, że tak wcześnie zadeklarowałaś "chęć wspólnej drogi przez życie" - to brzmiało jak chęć zarzucenia kajdanków, a faceci tego nie lubią.

Gość gość
zmieszał się, bo on wcale nie musi cię kochać po 3 miesiącach

Gość gość dżina ciemno oka
Już jak tyle powiedziałeś to spoko wyślij mu tego meila:-) nic już nie zaszkodzi. Może chłopak potrzebuje to przemyśleć a jak zerwie kontakt to znakiem tego nie był wart twego zaangażowania.

Gość gość
nie wysylaj, on chce przemyslec sprawy w spokoju, a takie narzucanie sie moze go zniechecic