Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi Jehowi

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakichś znajomych Jehowych.

Gość gość
a nawracają cię

Gość gość
zawsze zapraszam na urodziny i czestuje czym chata bogata :classic_cool: stopka: czy moge jesc podczas cudzych swiat czy obowiazuje mnie post z tego powodu ze ich nie obchodze?

Gość gość
nie piją, nie palą, nie ćpają, nie łajdaczą się, nie mają nieślubnych dzieci, nie biją żon, nie kradną, nie wydają niepotrzebnie pieniędzy, nie obchodzą pogańskich świat, boja się kaszanki, przed różańcem obrazem "ojczenasz" uciekają jak ksiądz przed pytaniami religijnymi- rzeczywiście bardzo dziwni ludzie :D

Gość rzezba ze zlomu
to TY tak twierdzisz :classic_cool: stopka: spie sobie w lozku nagle zona mowi do mnie: zajdz na dol wydaje mi sie ze zlodziej grasuje nam po domu. zszedlem, obszedlem wszystkie pomieszczenia i nic... po czym przypomnialem sobie ze nie mam zony

Gość gość
mam sasiadow jehowych,jacys tacy biedni,nigdy nie zaprosza na kawe,klaniaja sie ,jak ich dorwe to czasami wydusze z nich jak sie czuja! maja syna ktory lubi narkotyki. nie moga sobie z nim dac rady. widze ze nie lubia myc okien. nigdy nas nie probowali nawracac. Ja tam ich lubie sa dla nas zawsze mili.

Gość gość
Jak już to Świadków Jehowy Nikt nie mówi do ciebie czy o tobie katoliczkowie

Gość gośćszarik
U nas to się mówiło "kocia wiara",bez kitu.

Gość gość
jeśli ci przeszkadzają ich brudne okna idź i prosto w oczy im to powiedz, jeśli dziwi cię czemu trzymają syna narkomana idź i zapytaj czemu to robią. jeśli zauważysz że mają nowy samochód idź i zapytaj skąd wzięli na to pieniądze, jeśli zastanawiasz się czemu nie zapraszają cię na kawusie zapytaj wprost, nie obgaduj za plecami. :)

za to jest pedofilia i duzo chorub psychicznych to chyba ze strachu przed koncem swiata ogłosili na 2034 r

Gość gość
widziałeś na własne oczy ta pedofilie? a może przypuszczasz, tak czy inaczej zgłoś podejrzanych do prokuratury na policje, przecież to przestępstwo. zawiadom dziennikarzy ci są łasi na takie nowinki. księży łapią to i ich złapią jak będzie za co :)

Gość jade na stopa
wiecie ze ksieza kk lubia sie bzykac a potem udaja ze sa swieci przed dziecmi? :classic_cool: