Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kafeterianki tak faworyzują mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś kompleksy czy co? w prawie wszystkich tematach zawsze bronicie facetów tak jak by oni mogli wszystko a kobiety to gorsza partia mająca zadbać o dziecko, dom, rachunki i oprócz tego jeszcze zarabiać na siebie i poza tym jeszcze miec zawsze ochote na seks i seksowny wygląd żeby jaśnie panu zawsze wszystko pasowało. w tematach o kasie zawsze wywalanie kobiet do pracy bo na utrzymaniu męża tylko pasożyty są, zdrada zawsze z winy kobiety bo się zaniedbała, alimentow niech nie płacą bo po co - niech matka idzie do pracy i sama utrzymuje dziecko. nosz kurde baby co z wami???

Gość walek do ciasta
poyeebalo cie? jesli za faworyzacje uznasz strzal zeliwna patelnia w ryj ze robi sie plaski jak talerzyk to moze zechcesz byc tak faworyzowana?

Gość One hundred dollar note
Faworyzują?! Buhahaha! :D Poczytaj sobie nieraz założone topiki np. "Nienawidzę facetów". Jeżdżą po facetach jak po łysej kobyle i koszą równo z trawą! A już dla prawiczków nie mają żadnej litości, wiec nie pitol mi tu faworyzowaniu mężczyzn!

Gość gość
niestety dziewczyny taka prawda. w tematach o alimentach i kasie zawsze jedziecie po kobietach żeby sobie poszły i zarobiły

Gość gość
autorka ma rację ja tu w wielu tematach czytałam, że zdrada była bo baba sobie sama zrobiła 4 dzieci i się zaniedbała i dobrze, że facet zdradza ją z koleżanką w pracy o i ło! tak się zaniedbywują, a potem płacz - taka była pointa :D że już nie wspomnę o tym usługiwaniu, że to takie wspaniałe i silne kobiety usługują swoim panom i władcom, a jedynie nieudacznice zatrudniają panią do pomocy kilka razy w tygodniu i ogólnie to wstyd, "bo jak się chce to się daaaaaaa!"

A ja widziałem coś zupełnie innego: "Kto utrzyma mnie i dziecko", "Dlaczego faceci nie oświadczają się po 3 miesiącach znajomości", "To on ma się starać, latać za mną itp." Jeśli to jest faworyzowanie facetów, to ciekaw jestem ja wygląda ich tępienie... ;-)

Gość gość
No kobita kobietę morduje na tych alimentach jakby to co najmniej nielegalne było, niezgodne z prawem i jak cię nie stać na dzieci to oddaj byłemu i jego pupc***iękne i wspaniałej zaniedbana, nic nie warta raszplo

A propos alimentów: to raczej nowa "zdobycz" alimenciarza walczy z ex. Chodzi o kasę - żeby facet nie płacił na ex i dzieci - wtedy więcej będzie dla obecnej, nieprawdaż? :-P

Gość gość
Niestety racja! mnie tu wk..iło jak babka pisała o seksie że ochoty nie a inne na nią że nie zdziw się jak chłop pójdzie w długą do innej tak jak by to miarą udanego związku było by na ile kobieta się podporzadkowuje facetowi. I te pogaduchy co na obiad gotujecie dla facetów itd

Gość gość
Bo baby sa wredne dla bab.

Gość gość
owszem, niech ida i zarabiaja bo siedzenie w chalupie przy winku, serialach tv i malowaniu paznokci odmozdza i oglupia co nie zmienia faktu ze niektorym tzw facetom przydalby sie ryj w koszu na smieci za sposob w jaki traktuja kobiety