Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem związać się z żadną kobietą

Polecane posty

Gość gość

Pociągają mnie tylko te "złe" kobiety z charakterem, bezpruderyjne dziewczyny co nie wstydzą się mówić o seksie w towarzystwie. Zawsze interesują mnie kobiety z którymi nie mogę być, te nieodpowiednie dla mnie, spotykam się z nimi z myślą że coś z tego będzie ale chyba za szybko się wczuwam i je odstraszam. Szybka znajomość i nic więcej, na tyle mnie stać. Co ze mną jest nie tak?!

Gość gość
Te kobiety, które często mówią o seksie, są ponoć bardzo kiepskie w łóżku. Te ciche wody są najlepsze.

Gość gość dżina ciemno oka
Nie martw sie ja jestem chętna by Cię poznać:-*

Gość gość
a co jeśli wiem że są dobre w łóżku ale najbardziej pociąga mnie w niej intelekt, cholera....

Czego się zamartwiasz:-) jak nie ta to inna a jestem chętna:-*

Gość gość
Nie martw się. Też mnie pociągają tzw niegrzeczne dziewczynki. Tzw niezłe suki, w dodatku w jakimś sensie seksowne, inteligentne. Porządne kobiety są często nudne. Tylko niańczenie dzieci je interesuje. Nie pokazuj im, że ci bardzo zależy, inwestuj w siebie, żyj dla siebie.Nie możesz pokazywać, że ci bardzo zależy, to odstrasza kobiety.

Gość gość
strasznie jara mnie to że pod płaszczem zwykłej dziewczyny czai się diabeł z pazurkami, normalnie mam z tym mega problem bo właśnie poznałem jedną taką, sama mnie zaczepiała i teraz mnie ignoruje i nie wiem tak na prawdę co ode mnie chciała. Wiem że spotyka się z kimś tylko dla seksu i mnie to strasznie wkurza. Najgorsze jest to że często ją spotykam, czasami mam wrażenie że chce żebym został jej przyjacielem a dla mnie nie ma nic gorszego ughhh..... Dżin chętna? na co?

Na Ciebie?:-) jak nie ta to inna np JA:-)

Gość gość
Artystki, często kobiety z naprawdę dobrym gustem i wyobraźnią mogą okazać się świetne w te klocki. Kobiety, które nie kierują się w życiu mocno religią. Wiesz mi, że te naprawdę dobre w te klocki, nie rzucają się tak w oczy. Są trudno dostępne, łatwy towar często jest beznadziejny. Olej kobiety i żyj dla siebie.

Gość gość
Nie szukam, samo przychodzi. Śmieję się czasami z siebie bo mniej więcej 8-10 miesięcy spotykam taką złą co mnie pociąga a potem i tak nic z tego nie wychodzi, co najwyżej znajomość. Jestem prawie całe życie singlem więc żyje dla siebie każdego dnia, chyba nawet jestem z tego powodu egoistą. Olać kobiety... hmmm chyba nie dam rady, cholera....

Gość gość
Dżin, a może jestem brzydki? Tak od razu chętna? :P gdzie jest haczyk?

Nie bądź taki skromny:-) ja za to fajna laska:-p

Gość gość
nie ta to inna tak? tylko że tych innych było już trochę i nadal nie ma tej jednej, cholera..... Dżin a jesteś z tych "złych"?

Gość gość
Bezmiar głupoty

Gość gość
aż tak ze mną źle?