Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydety brzuch, podbrzusze

Polecane posty

Gość gość

Witam, od kilku dni mam strasznie wydęte podbrzusze. Do tej pory zdarzało mi się takie sytuacje ale zawsze po kilku dniach ustępowały. Zawsze jak budziłam się rano brzuch był płaski a wieczorem jakbym była w ciąży.... Dziś już od rana mam wydęty brzuch i podbrzusze (strasznie nisko) do tego co chwile chodzę do toalety siku. Mam też straszne zaparcie i zaczyna mnie boleć w okolicach jajników. Jeszcze wcześniej tak nie miałam. Brałam espumisan ale też nie pomógł. Co to może być? Co mogę z tym zrobić? Nie jestem teraz u siebie w domu i nie mogę się udać do lekarza. czy powinnam się martwić? Na koniec mogę jeszcze dodać, że aby mieć okres biorę tabletki antykoncepcyjne i miałam miesiąc przerwy. Czy to może mieć coś wspólnego z moim problemem?

Gość gość
Wręcz ideał człowieka.

Gość gość
Mam podobny problem. czy ktoś miał coś podobnego?

Gość gość
trzeba zrobic lewatywę z kawy !

Gość gość
przestań żreć byle co i będzie dobrze

Gość gość
Jeśli leżąc na brzuchu czujesz jakbyś miała w środku coś twardego, to niestety bardzo niepomyślny objaw.

Nie chcę cię straszyć ale takie są objawy raka jajników, szyjki macicy itp.I to pierwsze objawy ale oznaczające zaawansowaną postać choroby.Niedawno pochowałem 51 letnia siostrę mojej żony u której własnie tak sie zaczęło.Ja bym to sprawdził.I z góry przepraszam jeśli Cię wystraszyłem.