Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina egoistów

Polecane posty

Gość gość

cześć Dziewczyny, czy któraś z Was wżenila się też w taką rodzinę ?Mój mążto egoista, myśli tylko o sobie, ale jak jedziemy do jego rodziny to tam są wiecznie kłótnie, ka żdy kłóci się ze sobą, bo tam każdy widzi czubek tylko swojego nosa. Nigdy nie znałam czegoś takiego.

Gość gość
niech sie wzajemnie zap*****la na smierc, goovna sie nie tyka

Gość gość
a twoja jaka, widocznie nie drze się, bo matka nap*********a was tyle, ze kromkę chleba dzieliła na kilka części aby was nakarmić i nie macie o co sie drzeć

Gość gość
Dokładnie BYŁAM w takiej samej rodzinie. Podziekowałam mimo tego, że mieliśmy już roczne dziecko. Jeśli jesteś z zupełnie innego świata też tak u ciebie będzie.

Gość gość
i jeszcze mąż mi mówi, że syn jest nie jego, bo ma niebieskie oczy, my obydwoje z mężem mamy brązowe oczy a synek ma niebieskie i on co chwilę mi wmawia,że jestem kurwą bo go zdradziłam ( mówi to przy dziecku ) i że to jest nie jego syn. Ja już powiedziałam, że chcę w takim razie zrobić badania genetyczne, jestem pewna ich wyników, ale po nich chce już rozwodu bo nie wytrzymuje z człowiekiem, który mnie niszczy i nienawidzi