Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za wysoka to odbiera mi duzo uroku

Polecane posty

Gość gość

ehh :(

Gość gość
ja tez, ile masz? ja 181 cm

Gość gość
Ja mam 170 i gdybym była wyższa też bym była zadwolona.

Gość gość
nie masz wiekszych problemow?Moze to inni sa za niscy.Kuzwa zakompleksione baby:P

Gość gość
Zależy ile masz wzrostu. Ja mam 175 cm i nikt mi jeszcze nie wytknął,że jestem za wielka.

Gość gość
Dziewczyny powinniście chodzić dumne że jesteście wysokie.

Gość gość
179 wydaje mi sie ze granica wynosi tak 176 i do tego wzrostu jeszcze wyglada sie w miare dobrze a potem to juz.... no przekichane i jeszcze zadnych nadzieii na zmiane :P

Gość gość
A to jeszcze spoko :) kiedyś tu taka była , która miała 194 cm. To już trochę gorsza sytuacja, bo o ile facetów ok 180-189 cm jest całkiem sporo to takich powyżej 195 cm to już niekoniecznie.

Gość gość
ja mam 178cm, generalnie czuję się bardzo kobieco mimo,iż partner ma praktycznie ten sam wzrost,więc jak założe obcas to grubo go przewyższam...ale ani jemu ani mi to nie przeszkadza - a powodzenie uwierz mi,że mam duże...

Gość gość
Jak jesteś ładna i szczupła to pewnie wyglądasz jak modelka ;)

Gość gość
wierze :P dużo zalezy tez od proporcji i ogolnie calosci jest troche dziewczyn ktore powyzej tych 176 wygladaj ladnie i seksownie ja chcialabym miec chociaz te 174 wtedy czulabym sie dobrze a tak pierwszy lepszy but i juz mam ponad 180 :O no jednak mam wrazenie ze jest w tym troche pierwiastek meskosci :O

ja też jestem wysoka i co z tego ;) zaakceptuj siebie, każdy jest inny,a wysokie dziewczyny wyglądają super np w spodniczkach ;)

Gość gość
Kuzwa sami w kompleksy wpadacie i sami ustalacie jakies normy zrabane.Ja mam 181 i smigam na 11cm obcasach,naturalnie nie non stop,bo sa niewygodne.Wez dziewczyno przestan pisac bzdury,rodzice cie chyba niedowartosciowali,ze piszesz takie bzdury.Spojrz na modelki,ktore maja po 180+.Zacznij spostrzegac w sobie zalety to tak beda spostrzegac to inni.Za wysoka,za gruba,za chyda,za niska.Sami krzywde sobie robicie bo sami te normy nienormalne wymyslacie

Gość gość
Aa mają kompleksy ,bo tutaj na kafe sami niscy siedzą po 160 cm i krytykują wysokie kobiety;-) peeełno takich wątków było

Gość gość
raczej nie chodzi o frustratów z kafeteri mi samej nie do konca podobaj sie wlasne proporcje oraz wydluzone cialo :O

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość gość
Masz racyje bo psy takim wzroście to obserwator nie wie na czym ma się skoncentrować ,jak się koncentruje na włosach to zanim wzrokiem psejedzie do nogów to jus mu wontek łucieka i gubi się po długi drodze ode stopów dole głowy , wies co jo mom pomysł ty lepi uklęknij bedzies duzo krutsa a jo cie sypciutko łocenie i zaraz potem sybciutko łopise cobym po drodze cego nie łominął nie mortw sia zaradzimy ,a w razie to inni tu chyzo i zwawo nam tu pomogo. HRY JA

Gość gość
zaakceptuj siebie bo nizsza nie bedziesz niestety albo utnij se nogi:D.Obdziedziczylas geny i tego nie zmienisz,zrob z tego atut,tylko i tak pewnie zakompleksionej babie do glowy sie nie wbije;Tylko sie nie garb,bo wysoka i garbata to dopiero koszmar:D

Gość gość
staram sie nie garbic ale ciezko mi sie utrzymac tak wysoko na gorze :P do kitu taka sprawa;p gdyby nie to bylabym fajna dziewczyna a tak tylko kompleksy dziewczyny nie bierzcie sobie za wysokich facetów bo potem wasze corki cierpia ;)

Gość gość
haha to dopiero wymysl:D,moja siostra po wysokich rodzicach ma tylko 164,gdzie my mamy wszyscy powyzej 175.Pokolenie jest coraz wyzsze,co mial powiedziec czlowiek w latach 40stych np jak byl wysoki?nie rob problemu tak gdzie go nie ma.Ja zawsze bylam zyrafa,wieza w szkole,a dzis te dyrne chloptasie na kawe chca sie umawiac:P,tylko moja zemsta jest slodka:D

Gość gość
up