Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola2324

pomocy dziwny okres

Polecane posty

Gość karola2324

Hej dziewczny możecie mi troche podpowiedziec o co chodzi . A wiec tak cykle mam 30 dniowe od 20 do 25 dnia cyklu biore luteine bo mam problem z progesteronem 28 dnia cyklu dostalam okres troche sie zdziwilam bo zawsze dostaje 30 dnia ale ten okres byl dziwny prawie nic nie lecialo tylko jak szlam do toalety zrobic siku po dwoch dniach krwawienie sie skonczylo i na nastepny dzien piersi zaczely mnie okropnie bolec a zawsze mnie bola przed a nie po okresie dzis mam 35 dzien cyklu rano bylo male plamienie nie wiem o co chodzi mam klucia w lewym jajniku i bole brzucha czy to ciaza jutro jade chyba do gina . A wy co o tym myslicie ??

Gość gość
Najlepiej zrób test. Nawet jak jesteś w ciąży to na tym etapie lekarz jeszcze nic nie zobaczy

Gość karola2324
Jutro z rana zrobie ale i tak pojade do gina dla wlasnego spokoju Pierwszy raz tak mam

Gość karola2324
Dzis blam u ginekologa zbadal mnie mialam niewielkie plamienie opowiedzialam mu co sie dzieje zapytal czy nadal mnie piersi bola i kazal mi brac luteine przez tydzien do16 bo wtedy mam zapisal mnie na usg i robilam test ale nie z porannego moczu byl negatywny