Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat

Polecane posty

Gość gość

W listopadzie będę miała 18 lat i jestem jeszcze dziewicą. Czy to coś dziwnego?

tez bylam dziewica w wieku 18 lat :D

Gość gość
a ile masz lat teraz? kiedy straciłaś ?

Lepiej w wieku 18lat byc dziewicą niz mieć na koncie 10 partnerów. Dla mnie znaczy to że się szanujesz. Coraz zadsze w tych czasach. Pierwszy raz powinien być z kimś do kogo cos czujesz, a nie z przypadkowym typem na imprezie.

Gość gość
k****a ale macie problemy ja jak mialem 18 lat to jeeszcze na oczy tzipy nie widzialem

Gość gość
Połowa moich koleżanek już nie jest dziewicami i się tym szczycą a jak mnie pytają czy jestem to mówię im żeby nie wchodziły brudnymi butami w moje życie i zmieniam temat...

Gość gość
młoda obciągniesz z wieczora z połykiem.

Gość gość
Niech kazda pilnuje swojej brochy. Kogo to obchodzi czy ktos jest dziewicą czy nie ?

Albo są łatwe, albo kłamią żeby wydawało się ze są fajniejsze. Powiedz im ze to Twoja sprawa. Ani nie potwierdzaj ani nie zaprzeczaj. Fajnie ze są jeszcze normalne dziewczyny, a nie tylko łatwe d*podajki:-)

Gość gość
Wiele dziewczyn traci dziewictwo po 20 i niektóre z nich żyją bardzo szczęśliwie. Bardzo szczęśliwie też żyją niektóre które dymały się już w wieku 15 lat, co oznacza że rok utraty dziewictwa jest nieważną błahostką.

Dla niektórych to ma znaczenie. Nie wszyscy chcieliby mieć żonę która dawała juz jako 15 latka...

Gość gość
Dla niektórych to ma znaczenie. Nie wszyscy chcieliby mieć żonę która dawała juz jako 15 latka.. nie zgadzam sie, moja żona w tym wieku już dawała ale mnie i ciągle od 15 lat z nią jestem

Więc dla Ciebie to nie miało znaczenia. Dla mnie pewnie tez by nie miało. Ale znam ludzi którzy podchodzą do tego inaczej.