Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co wydać wolne 300 zł?

Polecane posty

Gość gość

Odkladanie odpada, bo i tak mam na tyle rzadko jakakolwiek kase, ze... Mam ogólnie 5 stów, ale 2 idą na botoks na brwi (jestem dziewczyną, ale mam opadające brwi/powieki). A reszta? Nie chce mi się na kosmetyki (ew. drobne zakupy jak kredka do oczu), ciuchy - tylko spodnie dresowe na siłkę jak najtaniej, reszta mi niepotrzebna, książki - jakieś kilka z allegro kupię, ale to za parę zł od ala antykwariatów. I co dalej?

Gość gość
Perfumy ♡

Gość gość
zrezygnuj z tych książek i kup Kindle

Gość gość
Racja perfumy <3

Gość gość
NIE cierpię Kindli! Brat ma i to tylko odrzuca od książek ;). Pod tym względem jestem tradycjonalistką. Na perfumy szkoda mi kasy, lubię elegancję, ale nie rozumiem pociągu w kierunku drogich perfum. Tańsze wystarczą. Może jakby pieniędzy mi nie brakowało, inaczej bym myślała.

Gość gość
Wiecie, wzięłabym zwierzaka i coś mu nakupowała, ale już nie bardzo mogę mieć zwierzaki, zresztą obiecałam.

Gość gość
Wiesz... jakby to ująć.. życie jest nieprzewidywalne. Inni ludzie też. Skoro ludzie nie ufają samym sobie, to co dopiero innym? Nie wiesz, co się dzieje w głowie drugiego człowieka tak naprawdę. Plany na przyszłość powinno się na początku traktować mniej poważnie. Jako założenie, a nie pewniak.

Gość gość
Zainwestuj w coś co lubisz albo co ci się przyda. My mamy wiedzieć na co masz swoją kasę wydać? :o

Gość gość 777
Ja bym ci polecił wybrac się Do jakiegoś dobrego SPA Np do Term Rzymskich jeśli jesteś z Górnego Sląska. Lub innego w najbliżej okolicy

"nie rozumiem pociągu w kierunku drogich perfum. Tańsze wystarczą." kiedyś też tak myślałam, dopóki nie kupiłam po raz pierwszy drogich perfum. uważam, że opłaca się wydać 300-400 zł na perfumy zwłaszcza, że wystarczy raz ich użyć by czuć ulubiony zapach na sobie przez cały dzień, aż do kąpieli. wszystkie płaszcze, szale pachną moimi perfumami i zapach nie ustaje. buteleczka wystarcza mi na bardzo długo, tanich perfum w podobnym czasie zużyłam 3-4 buteleczki :) ale z racji Twojej sytuacji finansowej proponuję coś przydatnego dla Ciebie,np. nowa bielizna, no i setkę odłóż w razie nagłej potrzeby. :)

Najlepiej na dobre, ekologiczne kosmetyki. Twoja skóra Ci podziękuję.