Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady11

powrot do pracy po macierzynskim

Polecane posty

Gość gość
A ty to po co wchodzisz , każdy ma prawo mieć dziecko , nie zyje biednie i nie mam w domu patologii. Jak zostane w domu to tez damy rade tylko bardziej skromnie . nie chodze po mopsach , nie proszę się o kase i" tak" jestem dojrzala emocjonalnie . Zapytalam tylko czy lepiej zostać w domu czy isc do pracy , a na umowie mam ze musze robic soboty 2 , jak nie będę to mnie wywala .

Gość gość
Niestabilnie finansowo i emocjonalnie to sa takie , które nie stać na dziecko a robia następne a potem chodza i placza . Dziekuje za wypowiedzi , ciesze się ze sa na tym forum takie które potrafią się normalnie odezwac .

Gość gość
klasyka autorko,uciekasz jak porady sie sa po Twojej myśli,widac nie chciałaś usłyszeć ze najlepiej jakbys wróciła do pracy

Gość gość
Napisalam wcześniej ze ja chce wrocic do pracy, maz chce zebym została w domu ten rok czy 2 , dopóki maly nie pojdzie do przedszkola bo tak lepiej dla dziecka . Zastanawialam się co lepsze dla dziecka. NIe prosiłam o plucie jadem na mnie .

Gość gość
Jest to moje pierwsze dziecko i chce żeby miało jak najlepiej .

Gość gość
a nie możesz poszukać innej pracy? przecież na pewno masz możliwość szukania czegoś nie na zmiany, czegoś bez sobót. Wiadomo, że wtedy nie mam dodatkowej kasy na weekendy ale możesz pracować w normalnych godzinach. Albo coś na pół etatu. Kombinuj. Świat nie zamyka się na jednej firmie.. przygotuj sobie dobre cv w generatorze szybkiecv, napisz list motywacyjny, nie ukrywaj że masz dziecko, ale podkreślaj swoje zaangażowanie w pracę.