Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o quinny buzz xtra 2

Polecane posty

Gość gość
.

Gość gość
okropienstwo:o quinny to patologia ma :)wszystkie te wylansowane na blond mamuśki z IQ na minusie :P

Ja mam ten wózek i to jest zapp A nie buzz. Jest lekki, zgrabny i stabilny. Siedzisko można montować w obie strony co w moim przypadku jest dużym plusem. P.S nie jestem wylansowaną blond mamuśka

Gość gość
przy pierwszym dziecku chciałam kupić zappa, ale brak rozkładanego oparcia go zdyskwalifikował. Teraz dla kolejnego maluszka kupuję xtra2 - najpierw będzie nam służył jako podstawa do fotelika, potem jako spacerówka - wózek podręczny do sklepu

Gość gość
Może być, ale nie jest wart swojej ceny, kawałek aluminium i brezentu nie powinno tyle kosztować 🖐️

Gość gość
No tak fakt pomylilam sie wiem ,ze to zapp a nie wiem dlaczego napisalam buzz:D Mam juz ten wozek i jestem zachwycona najlepsza spacerowka jaka mialam.Lekka ,super sie prowdzi ,no i material na wozku tez ekstra,malemu sie podobalo widac ,ze mu bylo bardzo wygodnie :)Najlepsze jest to skladanie ,jest taki malutki wtedy. A tej pani co ocenia kobiety tylko po modelu wozka ,moge powiedziec tylko tyle hahahaha ,patologiczna to jest twoja wypowiedz :P

Gość gość
ja pierdziele quinny i lans hehe

Gość antykura
Wygląda fajnie,ale ja nie lubię na trzech kołach :) Co kto woli.

my mamy Quinny buzz xtra od około 7 miesięcy i jestesmy zadowoleni- lekki i dobrze się prowadzi. a czy lans? nie sądzę, quinny to po prostu dobra marka :)

Gość gość
brzydki jest wizualnie, nie wiem co ludzie w nim widza.

Gość gość
chooy że w chodniku dziura na dziurze, w domu bida, jedzenie z dyskontu, grzyb na ścianie i przepalanie śmieciami ale fikuśny, niepraktyczny wózek musi być, wszak można błysnąć na mieście.

Gość gość
O matko jakie zakompleksione idiotki tu sa. Jeżeli was ta cena powala to spadajcie do biedronki, a nie wciskacie kit że posiadaczki quinny to lansujace sie biedaczki wpierdzielajace żarcie z dyskontu, zazdrośc aż z was wylewa. Do pracy ruszcie duupy a nie zazdrościcie!!!!!!!!!!!!!że kogos stać. Pewnie wasze rodzinne samochody sa mniej warte stad ta zawiść. DO PRACY!!!!!!!!!

Gość gość
16:08 przestan krzyczeć bo nie jesteś u siebie w oborze:) widać jaka frustracja się z ciebie wylewa. a ja ci powiem tak: ta spacerówka jest zwyczajnie brzydka, więc nawet nie spojrzę na cenę, bo czy by kosztowała 100 czy 1000zł to i tak bym jej nie kupiła, a jeszcze ci powiem, że na moim osiedlu patologia wozi w takim wózku dzieciaki i co chwila pod biedronkę bo piwo przyjeżdzają :) po drugie wózek ma za małe kółka. i nie wysyłaj mnie do szkoły i do pracy buraku krzykliwy bo daje sobie rękę uciąć, że mam lepsze wykształcenie niż ty

Gość gość
po piwo - oczywiscie literówka

Gość gość
Masakra na poski klimat i nierówne drogi. Wybież coś z dobrą amortyzacją i dużą ,fajnie zabudowaną spacerówką. Ja mam Anexa Sporta i jestem bardzo miło zaskoczona tym wózkiem:)