Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposób na jędrną skórę

Polecane posty

Gość gość
Vivilife Skin (można kupić na przykład tu http://vivilife.eu ale też jest w aptekach chyba). Żaden "cudowny" środek, który nie działa, tylko dobry, kolagenowy preparat z cynkiem i witaminą C. Rzeczywiście potwierdza się, że warto działać na skórę nie tylko pielęgnacją, ale też dobrymi składnikami diety.

Ja znam w sumie dwa sposoby na jędrną skórę. Pierwszy - szczotkowanie na sucho. Drugi - masaż bańką chińską.

Gość Agvs
Ja na ujędrnianie skóry chodzę na zabiegi do Studio Ikona! bardzo efektywne. i w atrakcyjnej cenie! Polecam Ikone na Ursynowie!

Gość gość
Jesli chodzi o skórę ciala- peeling kawowy :) Ale ruch rowniez jest istotny, no i w miare dobra dieta, bo jak bedziesz obzerac sie hamburgerami to gladka na ciele nie bedziesz :D

Gość PoIIa
Do wakacji jeszcze trochę czasu, a ja chciałąbym pozbyć sie paru kilogramów, żeby móc włożyć jakieś ładne bikini. W zeszłym roku moja koleżanka wspomagała odchudzanie chodząc na zabiegi do Studipo Ikony na Ursynowie. Dokładnie to Magic Slim. Podobno efekty są super i wraz z odrobiną ćwiczeń i dobrym jedzeniem działają cuda. Więc drogie Panie ja idę na to od przyszłego tygodnia i polecam każdemu kto chciałby trochę zrzucić!!!

Gość gogozie
Ja wykupiłam jakiś czas temu w Studio Ikona karnet na 10 wejść na Platformę DreamHealther i 11 wejście gratis. Zawsze coś.Przyznam szczerze, że jestem już po 7 wejściu a już widzę efekty. udało się pozbyć cellulitu i ujędrnić skórę. Jestem bardzo dobrej myśli i wierzę, że jeszcze te 4 serie pomogą :) Polecam http://www.studioikona.pl/index.php/masaze-ciala

Gość OlgaMolga
Zależy co i dlaczego chcesz ujędrniać. Najgorzej miałam po ciąży ze skórą, a wtedy uratowała mnie seria Mama Care Efektimy. Skóra jak marzenie, już kilka miesięcy po ciąży.

Gość Basia

Moja skóra była bardzo zwiodczała i dlatego wykonała zabieg infuzji tlenowej. Bardzo fajnie moja skóra odzyła po zabiegu stała się bardziej ujedrniona. Polecam każdemu i klinike gdzie robiłam Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/

Gość Natalia

Wiadomo, że w pierwszej kolejności to dobra dieta i odpowiednia ilość wody, ale sugerowałabym również wspomagać się z zewnątrz. Ja kupiłam sobie niedawno balsam ujędrniający z pitają od Bielendy z serii exotic paradise i widzę całkiem niezłą poprawę wyglądu skóry

Gość Renata

Mnie na brak jędrności skóry pomogły dopiero zabiegi estetyczne mezoterapii igłowej. Polecam www.lenartowiczclinic.pl

Bardzo dobrym zabiegiem jest lipofilling, o którym możesz sobie poczytać na stronie tej kliniki:
https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/dermatologia-estetyczna/adivive-komorki-macierzyste/
Zabieg lipofillingu łączy w sobie lifting i delikatny modeling wybranego obszaru. Pierwszym etapem jest pobranie tkanki tłuszczowej z odpowiedniej okolicy – przykładowo z brzucha, biodra, uda lub obszaru okołokolanowego.

Następnie jest to przeszczepiane w miejsce które chcesz poprawić. Sama w ten sposób poprawiłam kształt twarzy jak również zlikwidowałam dolinę łez.

I byłam niesamowicie zadowolona.