Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabeth030

Cudowna przemiana kobieciarza?

Polecane posty

Gość Elizabeth030

Spotykam się od dłuższego czasu z facetem, który jest podobno idealny, przynajmniej wydaje się taki być z perspektywy innych... Z mojej fakt faktem również powinien, ale jakoś tak nie potrafię do końca mu zaufać ze względu na jego przeszłość. Nie wiem czy seks był jego priorytetem czy jak... Szczerze to jestem dziewicą, miałam pare okazji ale zwyczajnie czułam, że to nie ten, z nim jest inaczej, ostatnio jakoś natrafił się nam ten temat i powiedział mi, że chce ze mną, że mnie kocha i musi być atmosfera, miejsce, bla, bla, bla. Ok, fajnie że mnie kocha, ale jakoś nie potrafię oswoić się z myślą, że wcześniej tak o (podobno bez żadnego uczucia) posuwał inne. Było ich wiele. Stada. Najgorsze jest to, że niektóre znam z widzenia, o innych słyszałam, a są i takie, które na nieszczęście poznałam osobiście. Ale pod innym kontem patrząc, to kiedy mam jakiś problem, to stara się mi pomóc, zawsze mnie pociesza kiedy płaczę, ciągle mógłby siedzieć przyklejony do mnie, okazuje mi szacunek, poznał mnie chyba z połową rodziny i bardzo dobrze nam się rozmawia... Dodam, że mówi mi strasznie często, jak bardzo mnie kocha ale właśnie tu rodzi się moje pytanie - czy koś, kto tak przedmiotowo traktował te wszystkie kobietki może się zmienić jak za machnięciem czarodziejskiej różdżki? Czy w ogóle potrafi kochać jakąkolwiek osobę płc***ięknej czy to wszystko to tylko pozory?

Gość gość
Moja kuzynka spotykala się z kumplem jej brata. Byl od niej pare lat mlodszy. Brat ostrzegal ja, ze to babiarz. Dzisiaj to malzenstwo ale faceci rzadko sie zmieniaja

Gość gość
:)

Gość gość
Kobieciarza zawsze ciągnie do kobiet. Zmieniają je jak rękawiczki. Kto raz spróbował jak to smakuje nigdy się nie zmieni. Będzie dla Ciebie miły a nawet bardzo miły póki nie zdobędzie. Pofigluje z Tobą a pózniej zostawi bo niedojrzały dożycia dzieciak znudzi się zabawką. Tylko mężczyzna odpowiedzialny za swoje czyny ma w swoim życiu jedną na milion.

Gość gość
zapomnij wykorzysta kazda jaka spotka, malo tego wykorzysta cala rodzine

Gość gość
ale z was pesymistki ;p

Gość dobre rady siostry Prudencji
Facet zaaawsze może powiedzieć, że chce związku i rodziny, prawda! Nie ma jedynej słusznej recepty ze 100% gwarancją na uniknięcie roochacza. Ale wiem z doświadczenia, że NIC tak skutecznie nie zniechęca *****cza i nie wydobywa jego prawdziwego oblicza jak twardy upór i motto "dam po ślubie". Tak, tak faceci na forum będą kwiczeć i marudzić, że to niehumanitarne i staroświeckie, że wyrachowane ble ble ble.... Wszytsko to wygodne wymówki aby zaroochac bez zobowiązań. Bezwzględne trzymanie się motta "dam po ślubie" i powściąganie przed sypianiem z bawidamkiem MOŻE skutecznie pomóc uniknąć bycia wykorzystaną. Jasne wielu roochaczy to nieźli aktorzy i poczekają trochę aby zobaczyć czy ona nie zmięknie ale dobrych, przekonujących uwodzicieli w tym kraju jest na lekarstwo. Prędzej, niż później wściekły zwierz z pianą "dawaj doopy bo muszem kolegom siem pochwalić żem player" wyłazi z faceta i wtedy wiadomo co jest wart. Nasze babki i matki stosowały metodę "zero litości" i "daję po ślubie" i jakoś nie wychodziły na tym źle. Nie siedziały na chatach, portalach randowych, nie latały za facetami, nie narzekały w depresji że nie mogą znaleźć tego odpowiedniego a zegar tyka. Prosty wniosek - poszczenie potencjalnego chwasta jest rozsądną opcją. Powtarzam - nie da gwarancji 100% bo żeby taką mieć musiałabyśmy czystać w myślach mężczyzny ale ZWIĘKSZA skutecznie bezpieczeństwo kobiety. Pozdrawiam serdecznie i szczęść Boże :)