Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super gość dostaje w kość

wredna kolezanka

Polecane posty

Gość super gość dostaje w kość

Pracuje z dziewczyna która ustala grafik pracy pod siebie....pierdzieli za plecami ludzi.....bo ona ma dziecko i każdy musi sie dostosować do jej planu dnia...próbowała z nią rozmawiać ze mi inne zmiany odpowiadaja ale bez skutku...dowiedziała się ze wybrzydzam.raz na wolnym nie chciałam przyjść do pracy bo byłam z mama u lekarza to stwierdziła ze cały dzien z nią siedzieć nie będę ...dzwoni i zmienia plan dnia i np mam za godzinę być w pracy i dziwi się ze fochuje...jak dotrzeć do niej? Jak z nią gadac jak albo krzyczy albo płacze.jeszcze pokazuje moje pomyłki przy szegowej

Gość gość
a Ty autorko tematu kotku masz dziecko czy jesteś dziewicą?

Gość gość
ja tez mialam taki problem w pracy ale nie napisze ci jak ja to zalatwiam:)natomiast moge ci poradzic zeby nie dawac sie wciagac w jej gierki, jestes na wolnym to jestes, nieodbierasz telefonow, a jak to nie pomaga idziesz do wyzszej ranga osoby, albo ta panienke straszysz sadem I tyle, musisz to jej zakomunikowac spokojnie zeby do niej dotarlo

Gość super gość dostaje w kosc
Nie mam dziecka bo mam inne plany na życie jeszcze...ale mam rodzinę ,obowiązki...w innych pracach nikogo nie obchodziło czy ktoś ma dzieci czy nie .praca to praca po ch... wciągać w to życie osobiste...co gorsza gada o jakiś p*****lach o ludziach których nie znam.... Telefonu odbierać już nie będę...nie będę na każde zawołanie...jeszcze twierdzi ze tylko jej na pracy zależy....co jej powiedzieć by przejzala na oczy...dodam ze 2 osoby właśnie przez nią się zwolniły.a jak ktoś się pozalil szefowi to zareagowała bardzo emocjonalnie....

Jak sadem? Ze jest wredna? Potem bym dopiero miała...mam druga koleżankę w pracy która robi wszystko na przekur jej a ta na nią tak napierdziela ze szkoda slow...ona problemu w sobie nie widzi....

Gość gość
no to autorko jeszcze kotku błonke dziewiczą masz:)

Gość gość
Podwójna , wzmicniona

Gość gość
Oj wiem o czym mowisz musisz albo z niana osobnosci pogadac albo do szefa idz nie daj sie

Gość gość
wrednych kolezanek to ja mam na peczki a plotkujacych kolegow, do tego jeszcze oszczerczo mam jeszcze wiecej stopka: wojna to wojna ofiary w ludziach sie nie licza prawda? i p******ic dzieci zwlaszcza cudze bo szpieg jest ponad prawem

Znajoma mieszka 30 km od miejsca pracy kazała sobie jej auto kupić;p bo się nie może dostosować do jej autobusów a ra nie chce po znajomych mieszkać bo ma gospodarstwo..jeszcze stwierdziła ze na moim wolnym tyle wpadek z raportami nie było...a teraz prosi bym ja je robiła bo nie ma kto

Gość gość
Mnie tylko interesuje czy z nią badać czy dusić w sobie i ja omijać?