Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanusiaa123

Czy testy sie mylą

Polecane posty

Gość aanusiaa123

Witam wszystkich. Wiem że temat ten był juz nie raz poruszany ale mam takie pyatnie. W czasie kiedy powinnam dostać @ dostałam jakieś dziwne brązowe plamienie trwa to juz 3 dzień ale @ to nazwać nie muszę ponieważ wystarczy mi tylko wkładka, zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny i tak sie zastanawiam czy moge byc w ciąży czy test mógł sie pomylic ? dziwne bo jeszcze takiej @ to ja nie miałam samo plamienie bez bólu brzucha co zawsze cvo miesiąc jest on strasznie silny zawsze bolą mnie piersi a teraz nic kompletnie nie czuję sie na @. Macie w tym temacie jakies dowsaiadczenia pozdrawiam

Gość gość
Test może wyjść jedynie fałszywy pozytywnie. Nie odwrotnie

Gość aanusiaa123
juz chyba za duzo naczytałam sie na necie i zawsze znajde cos co wyklucza wczesniejszą wypowedź i sama nie wiem co o tym mysleć :(

Gość gość
ciężko cos na ten temat powiedziec może są dziewczyny które miały podobnie do ciebie i cos ci podpowiedza

Gość aanusiaa123
no własnie a wczesniej gdzie na jakims forum przeczytalam ze test moze sie mylic jak wyjdzie negatywny ... juz nic z tego nie rozumiem :(

Gość gość
Chyba gosciowi wyzej sie pomylilo. Masz racje autorko. Test moze wyjsc falszywie NEGATYWNY, jesli stezenie HCG w moczu bedzie za male,zeby je wykryl. Jesli wyjdzie pozytywny to znaczy,ze ten hormon ciazowy w moczu zostal wykryty, co oznacza ciaze. Moi ginekolodzy zawsze mowili,ze jesli testy wyjda pozytywne,to ciaza na pewno jest.

Gość gość
jeśli zrobisz badanie krwi wynik będzie wiarygodny

Cześć :) Ja miałam plamienia dwa tyg przed @. Staramy się wraz z narzeczonym o dzidzie już od października 2014r. Mam objawy i dwa tyg temu powinnam dostać @. Robiłam ostatnio test i wyszedł pozytywnie, następnego dnia powtórzyłam, ale inny i wyszła jedna krecha. Akurat mi się wydaje, że jestem, czuje to. Może zrób za jakiś czas test? A jak okres dalej będzie się spóźniał. to idź do gin?

Gość gość
To moze byc okres po tzw cyklu bezowulacyjnym,wtedy jest plamienie a nie intensywne krwawienie..test rzadko sie myli.

Gość gość
Tez czasem tak mam .później okres się rozkręca . Także spokojnie za dwa dni pewno będzie cię zalewać :-)

Gość gość
ja mysle ze ci sie @ rozkreca a jezeli chodzi o testy to czasem wychodzi dziwny wynik ja mialam w tymcyklu tak ze poranne mi wychodzily egatywy a z kolejnego sikania pozytyw i w dzien pozytyw, w egekcie okazalo sie ze to chyba byla ciaza biochemiczna bo po kilku diach przyszedl okres a dlaczego tak dziwnie u mnie testy pokazywaly juz sie chyba nie dowiem