Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob wprowadzajacych sie do NOWYCH domow czy mieszkan

Polecane posty

Gość gość

myslicie ze realne jest wprowadzenie sie pod koniec czerwca/poczatek lipca do domu. uzytkowac bedziemy powierzchnie 65m2 czyli dol domu na razie przy calkowitej plynnosci finansowej az do konca budowy gdzie tynki robimy ostatni tydzien lutego-1tydzien marca? ocieplenie zamierzamy zrobic w lipcu juz mieszkajac. realne?

Gość gość
musicie się tak spieszyć z wprowadzaniem? żeby nie było, że się będzie kurzyć z tej budowy, a ty codziennie będziesz ze szmatą biegała, bo wszystko będzie w białym pyle

Gość gość
do wladka putina: chyba bedzie nieco gorzej niz myslales

Gość gość
A na jakim etapie jesteście? Jeśli stan surowy to mało.. poza tym dla zdrowia lepi3j, aby mury odpoczęły, tynki gładzie, farby, now3 meble, trzeba dobrze wywietrzyć... jeśli macie dziecko tym bardziej..

Gość gość
niestety mamy umowe wynajmu mieszkania do lipca, dluzej ne da rady. mamy dziecko. nie bedzie kurzu w srodku bo klimatyzacja bedzie na pewno juz wybrana lg artcool i nie bedzie w gorac otwierania okien. niestety tak musimy, chodzilo mi raczej o zgranie ekip do plytek drzwi itp

Gość gość
niestety mamy stan surowy plus wstawione okna, podlaczona wode i prad. ale rurki podlogowka jeszcze nie podprowadzone. mamy tyko wylany chodziak. niestety nie dalo sie inaczej. kasa sie skonczyla, wlasnie przyznali nam kredyt i w tym tygodniu ma byc kasa z banku. wiec dopiero ruszamy dalej

Gość gość
sorry chudziak*

Gość gość
Jesteśmy na podobnym etapie. My jesteśmy właśnie w trakcie rozkładania podlogowki i wentylacji mechanicznej. I trzymam za Was kciuki bo sami też mamy w planach przeprowadzić się latem. Mam nadzieję że pogoda będzie nam sprzyjać i będziemy mogli na początku marca ruszyć z tynkami.

Gość gość
Myślę, że jest to realne postanowienie, ale teraz, gdy idzie lato pewnie bardziej przyda Wam się klimatyzacja. :) Ja niedawno zakładałam klimatyzację u siebie w domu dzięki http://www.euroklimex.pl/ . To bardzo komfortowe rozwiązanie, jestem z niego zadowolona.

Gość gość
U nas już tylko zostały małe wykończenia, no i w przyszłym tygodniu montaż klimatyzacji (http://www.klima-premium.pl/) i będzie juz koniec koniec. Całe szczęście.

Gość uleczka131a
Bardzo dobrze, że pomyśleliście o klimatyzacji, w dzisiejszych czasach zaczyna być ona standardowym wyposażeniem mieszkania. Gdyby ktoś jeszcze szukał dobrej firmy to polecam http://www.ahs-krakow.pl/ Działają na terenie Krakowa i woj małopolskiego, ale nie tylko. To firma o dużej renomie i ciesząca się uznaniem klientów.

Gość gość
Moj stary temat:D wprowadziliśmy się 11 listopada:)