Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a|eksis

Ile chlopak moze milczec

Polecane posty

Gość a|eksis

Pierwszy raz w naszym zwiazku mamy taka sytuacje, ze milczymy. Dzis bedzie trzeci dzien. Mam serdecznie dosc tego, ze to zawsze ja musze wyciagac reke. Chce, zeby on sie wykazal i pokazal, ze takze mu zalezy. A tymczasem... cisza. Nic, zero odzewu. Ile to moze trwac? Nie sadze, aby on w ten sposob chcial mnie zostawic. Bawi sie mna i moimi uczuciami. Kolezanki mowia, ze za takie zachowanie powinnam go skreslic, bo jesli by mu zalezalo, to myslalby o mnie i szukalby kontaktu. Tez tak uwazacie?

Gość gość
ja też tyle milczałam,chciałam by on pierwszy wyciągnął rękę. Następnego dnia napisałam ja pierwsza. On na to rozstańmy się i bla bla bla..... nigdy tego nie zapomne!

Gość gość
Ma Cie w dooopie i tyle. O czym dyskutowac ?

Gość a|eksis
Ciagle mam nadzieje, ze chce wziac mnie na przetrzymanie i tylko czekam na smsa... :(

Gość gość
jak głupia jesteś to czekaj sobie dalej

Gość gość
żyj swoim życiem, to Ty ciągle masz przepraszać, nawet jeśli to nie Ty zawiniłaś? pokaż mu tym razem, że masz przysłowiowe jaja i że masz gdzieś jego dziecinne hymery

Gość a|eksis
Tylko najgorsze jest to, ze ja, sama przed soba, mam wrazenie, ze to wlasnie ja zawinilam tym razem :(

Gość gość
jesteś naiwna i nic dziwnego, że facet to wykorzystue.

Gość a|eksis
Dlaczego naiwna?

Gość gość
A jak długo jesteście ze sobą?

Gość a|eksis
Rok i 4 miesiace.

Gość facet xxl
"Tylko najgorsze jest to, ze ja, sama przed soba, mam wrazenie, ze to wlasnie ja zawinilam tym razem" x Skoro to Ty zawiniłaś, to dlaczego uważasz że on ma się pierwszy odezwać? Powinnaś go chyba przeprosić a nie czekać na jego gest.

Gość a|eksis
Sprawa wyglada tak, ze to ja zawsze musialam wyciagac reke. Zawsze. Takze postanowilam sobie, ze jak zdarzy sie sytuacja, ze sie poklocimy, to nic mu sie nie stanie jak odezwie sie pierwszy. Pare dni temu aby go zmobilizowac (czulam, ze nie stara sie tak jak kiedys) napisalam mu co mysle i od tej pory sie nie odzywamy. Teraz mysle, ze mogl powiedziec sobie pod nosem "Czego ta kobieta znowu chce, nic jej nie pasuje" i sama juz nie wiem :(

Gość gość
przeciez to jasne: ma cie gdzies

Gość facet xxl
x "Pare dni temu aby go zmobilizowac (czulam, ze nie stara sie tak jak kiedys) napisalam mu co mysle i od tej pory sie nie odzywamy. Teraz mysle, ze mogl powiedziec sobie pod nosem "Czego ta kobieta znowu chce, nic jej nie pasuje" i sama juz nie wiem" x Typowo kobiece zagranie. Sama sobie tu odpowiedziałaś na swoje pytanie. Chciałaś go "wypróbować" to masz wynik próby. Pamiętaj dziewczyno, faceci mają inaczej, im dłużej są z kobietą, tym mniej się starają. Ale to wcale nie znaczy, że już nie kochają.

Gość gość
Faceci to debile,maja mózgi wróbla,on myśli ze dobrze robi taka gierka,olej to,jak odezwie sie po tygod czy później to mu powiedz żeby spadł to wtedy zobaczysz jak zacznie szaleć.

Gość facet xxl
x "Faceci to debile,maja mózgi wróbla,on myśli ze dobrze robi taka gierka,olej to,jak odezwie sie po tygod czy później to mu powiedz żeby spadł to wtedy zobaczysz jak zacznie szaleć." x Kobiety to debilki, mają mózgi jak szarańcza i prowadzą idiotyczne gierki z facetami. Pomogło?

Gość gość
wynik proby jest taki ze autorka dowiedziala sie ze jej chlopak ma na nia wyjebane

Gość gość
up

Gość a|eksis
I dalej cisza :(

Gość gość
Przykro mi ale z doświadczenia wiem, że nic Ci z tego związku nie wyjdzie i nie warto się męczyć. Facet niedojrzały emocjonalnie,, nie potrafiący rozwiązać problemu, obrażający się i milczący, to żaden kandydat na dobrze rokującego przyszłościowego partnera.

Gość gość
on juz ciebie olal

Gość a|eksis
Ale ja go kocham... Teraz nie chce wyjsc na desperatke i sama mam opory przed napisaniem do niego.

Gość gość
daj sobie spokoj, szanuj sie, bo on ciebie nie szanuje a juz na bank nie kocha

Gość gość
rozstancie sie

Gość gość
co wy macie z tymi desperacjami. dorosła jesteś chcesz, zależy ci to pisz. nie odpisze, stwierdzi ze nic od ciebie nie chce daj sobie spokój. ale skoro zawsze po kłótni tak robi prędzej czy później się rozstaniecie. miałam taką sytuację wiem co mówię.

Gość gość
skad pomysl ze on juz nie kocha ? ot na zlosc chce zrobic

Gość gość
możliwe ze robi na złość. ale takie obrażanie się co chwile nie wróży niczego dobrego. o ile poważna rozmowa nie pomoże radzę zastanowić się nad rozstaniem

Gość gość
Alicja, mam taki sam problem z partnerem a jest ok 30. Więc jak widzisz wiek mało ma to do znaczenia.