Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodowyjogurt

Tnę koszty co radzicie?

Polecane posty

Gość Jagodowyjogurt

Szukam jakiś nowych tanich produktów, które trzeba kupować do domu. Podpowiedzcie czy dobrze wybieram? Z Persila przeszłam na biały jeleń te nowe proszki, ale pranie trochę sztywne. Kupowałam tez płyny z rosmanna i były ok, ale chcę kupować wszystko przez internet. Mieć listę i nie zawracać sobie tym głowy. Podpowiedziano mi tez ze warto sprawdzić co ile się kupuje i np jeżeli proszek co 2 miesiące to koszt wydzielić na te dwa. Odłożyć połowę i w jednym miesiącu nie wydawać tyle. Ciekawe czy się uda. Zaczynam poszukiwania i myśle nad płynami do prania WIREK, do płukania global Sofii biały, odplamiacz ace do koloru bo skuteczny i nie niszczy, ale jak znacie cos tańszego i równie dobrego to piszcie. Do zmywarki narazie finish all in 1-56 tabl za 28,49 przez internet. Znacie tańsze lepsze i więcej? :-D nabłyszczacz używam ten nowy finish żółty, ale jest mały i drogi. Lepszy niz podstawowa niebieska wersja. Ktoś zna coś lepszego? Co jeszcze proponujecie? Jak ktoś ma koty to moze doradzić żwirek i karmę. Ja mieszkam w bloku i jak zabraknie to kupuje betonitowy z carrefour ale śmierdzi kwaśnym jakby po paru dniach. Zawsze kupuje 40l cats best nature gold bo się nie roznosi i naprawdę zbija się w kulki a nie rozlewa na pol kuwety. Ten eco plus się roznosił. Ten prawie wcale i chociaż wyglada jak podstawowy zwirek to różni się jakością. Karmę kupuje brit tez 8kg przez internet. Pomijając już koty co polecacie z chemii itp do domu?

Gość gość
Podobno kiedyś przy pralniach stały wiadra na urynę. Szczyny chyba nadal są za darmo..?

Gość gość
Czego mogłam się spodziewać po tym forum:-D

Gość gość
Wszelkie mleczka, płyny do szyb możesz zastąpić octem, czytaj uważnie skład prod. chemicznych w większości przypadków te o wiele tańsze niczym się nie różnią ;)

kup sobie 3 litry persila i go piertolnij na raz w razie czego popraw karma dla kota nie popijając Po krótkim czasie koszty spadną do zera oprócz jednorazowego grantu dla proboszcza:)

ps. Możesz wziąć ze sobą kota ukręcając mu wpierw łeb.

jak masz zapasy betonitu to mozna im wypełnić puste miejsca w trumnie. To zaoszczędzi ci robaków